Promi mamička oznámila dcére (6), že je tehotná: Vkuse riešila, že je tučná!

Promi mamička oznámila dcére
Serena Williams oznámila svojej dcérke, prečo sa zaoblila.
Zdroj: YouTube.com/ Serena Williams
2023-05-25 07:00:00 |

Bude z nej veľká sestra! Slávna tenistka Serena Williams nedávno zavítala do spoločnosti, kde na červenom koberci hrdo predviedla svoje oblé bruško. Nečudo. Pod srdcom totiž nosí svoje druhé dieťatko. Pozrite sa, ako staršej dcérke oznámila tú veľkú novinu!

Tenisová legenda Serena Williams a jej partner Alexis sa netajil túžbou po rodine. Ich dcérka Olympia prišla na svet začiatkom septembra v roku 2017 a úspešná športovkyňa bola zhruba dva mesiace tehotná, keď získala svoj 23. grandslamový titul na Australian Open. V novembri potom spečatili svoju lásku svadbou. 

41-ročná Serena je aktuálne druhýkrát tehotná. S fanúšikmi sa najnovšie podelila o moment, keď spoločne s manželom Olympii oznámili, že bude veľkou sestrou. Zaujímavé je, že tenistka otvorene priznala, že dcérka ju pred tým kritizovala za to, že pribrala a je tučná. Netušila však, že mamina skrýva v brušku sladké tajomstvo. 

„Pamätáš si, ako si sa modlila za maličkú sestričku alebo bračeka? Bude z teba veľká sestra,” oznámili Olympii novinu šťastní rodičia. Tá svoje nadšenie dala patrične najavo a niet pochýb, že so starostlivosťou o bábätko bude určite vo veľkom pomáhať. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia