Známa Češka zverejnila BIZARNÚ FOTO: Syn sa na nej hrá... S jej bradavkou!

Jitka Boho s partnerom
Jitka Boho s partnerom a synčekom
Zdroj: profimedia.sk
2023-08-02 07:00:00 |

Odvážnym záberom vyvolala značný rozruch! Jitka Boho, ktorá je verejnosti známa ako víťazka súťaže krásy a speváčka, si naplno užíva chvíle so synčekom Tadeášom. Pri príležitosti Svetového týždňa dojčenia opísala aká je jej vlastná skúsenosť.

„Je to tá najzvláštnejšia a zároveň najkrajšia vec,” aj takto niektoré mamičky opisujú kojenie svojho dieťatka. Kým niektoré z nich nemajú so spustením laktácie a záležitostí okolo toho žiaden problém, pre mnohé z nich ide o náročnejší proces, ktorý je spojený s veľkou snahou a neraz aj slzami. 

Každoročne si od 1.8 do 7.8 pripomíname Svetový týždeň dojčenia, kedy sa tejto téme venuje väčšia pozornosť a konajú sa rôzne podujatia s cieľom osvety a pomoci mamičkám.  

Aj mnohé známe mamičky sa pri tej príležitosti ochotne delia o vlastné skúsenosti spojené s dojčením svojich pokladov. Svoj postreh zverejnila na sociálnej sieti Instagram aj česká kráska Jitka Boho. „Pre mňa je to teraz celkom náročné obdobie. V noci mám pocit, že hádam v jednom kuse kojím. A tá poloha pri tom? Môj chrbát sa mi asi poďakuje. Ale čo by pre tých drobcov človek neurobil, že?” napísala brunetka a pridala fotku, ako sa jej synček hrá s bradavkou. „A ako vidíte, už to nie je len o jedle,” dodala s úsmevom.    

 

 

O vlastnú skúsenosť sa s followermi podelila aj slovenská speváčka Dominika Jurena. Tá otvorene priznáva, že patrí k mamičkám, ktoré si pri kojení prešli náročnými chvíľami. Aj napriek problém sa však nevzdala, vyhľadala pomoc laktačnej poradkyne a dnes je neskutočne vďačná, že môže kojiť svojho synčeka. 

 

Všetky potrebné a dôležité informácie týkajúce sa kojenia nájdete napríklad na stránke OZ Mamila. Neváhajte vyhľadať pomoc laktačnej poradkyne. 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia