DOKONALÝ TRIK: Neviete, ako odučiť dieťa od CUMLÍKA? Perfektný tip od 4-násobnej maminy Veroniky!

DOKONALÝ TRIK: Neviete, ako
Zdroj: Instagram/mamastvorciat
2024-04-02 15:00:00 |

Odučiť dieťatko od zbožňovaného cumlíka nie je žiadna hračka. Mamička Veronika Križalkovičová vie o tom svoje. Jej sa však podarilo zabiť rovno štyri muchy jednou ranou. Vyskúšajte tento skvelý tip aj vy!

Veronika Križalkovičová je mamou štvorčiat. Keď sa dozvedela správu, že pod srdcom nenosí iba jedno dieťatko, bol to pre ňu šok, čomu sa nemožno čudovať. Výchovu štyroch drobcov však zvláda s gráciou a za to ju obdivujú tisícky žien.

Aké je to starať sa naraz o dve dievčatká a dvoch chlapcov, môžu Veronikini sledovatelia vidieť na jej Instagrame, kde otvára dvere do svojho života.

Nedávno sa mamička rozhodla, že spolu s deťmi skúsia dať zbohom cumlíkom. ,,Čas na zrušenie cumlíkov nastal aj u nás. Viem, že pred časom som písala, že nechám deti sa rozhodnúť samé, že ich už ich nepotrebujú, ale… Mne cumlíky nevadili, lenže nastalo obdobie keď som videla, že cumlík ruší Elišku a Damiánka v pokojnom spánku,” prezradila Veronika. Kontaktovala tak spánkovú poradkyňu, ktorá jej už v minulosti neraz pomohla.

,,A opäť to vymyslela skvele! Ďakujeme. Dnes je druhý deň bez cumlíkov a deti ich skoro vôbec nespomínajú. Dávajú to úplne na parádu. Moje úžasne detičky. Zdieľam to s vami aj preto, ak aktuálne riešite túto otázku, možno vám video pomôže,” napísala nadšená mamina, ktorá spolu so svojimi zlatíčkami posadila cumlíky do kvetináča. Potom im spoločne zamávali a o desať minút neskôr sa už tešili z obrovských lízatok, ktoré z posadených cumlíkov vyrástli. Geniálne!

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/mamastvorciat

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia