Veľký HOROSKOP na tento týždeň: K niekomu prichádza veľmi príjemné obdobie, ste to vy?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2024-03-11 11:00:00 |

Tento marcový týždeň prináša vcelku príjemné správy pre viacero z vás. Na čo sa môžete tešiť práve vy a naopak, čomu by ste sa mali vyvarovať?

Baran

Tento týždeň sa pripravte na to, že budete mať plné ruky práce s doháňaním svojej práce. Merkúr je  vynikajúci a spolu s Marsom vás vráti späť na vedúcu pozíciu. Pripravte sa na príležitosti, na ktoré ste dlho čakali, aby ste vynikli. Prichádzajú a je len na vás, aby ste sa ich chopili a čo najlepšie ich využili vo svoj prospech.

Býk

Tento týždeň je predzvesťou závanu čerstvého vzduchu aj pre vás. Február nebol ľahkým mesiacom a museli ste riešiť malé aj veľké problémy ako v práci, tak aj doma. Mnohé vzťahy vŕzgali pod údermi napätia a nedorozumení. Jar vám prináša nový pokoj s tými, ktorí sú vám blízki a to sa veľmi dobre odráža aj na vašom pôsobení mimo domova.

Blíženci

Horoskop vás opäť vidí, ako ste silne pod drobnohľadom. Musíte sa snažiť nájsť správny prístup tvárou v tvár ťažkostiam. Malé a veľké prekážky, ktoré spomaľujú váš pokrok v týchto dňoch, sú v skutočnosti možnosťami na opätovné spustenie vašej motivácie a životných projektov. Môžete si taktiež uvedomiť potrebu niečo preskúmať.

Rak

Prichádza pre vás skvelá správa. Začiatok roka bol pre vás plný ťažkostí, ktoré bolo treba prekonať. V posledných týždňoch vás ovplyvnil nahromadený stres a únava. Teraz sa však vzduch výrazne mení a vy sa môžete radovať z tohtoročnej jari, pretože hviezdy dobre chránia a osvetľujú vaše iniciatívy ako v práci, tak aj v súkromnom živote.

Lev

Aj pre vás prichádza dobrá správa. Táto jar skutočne znamená váš reštart. Ťažkosti uplynulého mesiaca vám veľmi jasne ukázali, čo musíte urobiť, aby ste zlepšili svoj život. Mohlo ísť o vzťahy, ktoré vám nič nedajú, ale aj toxických ľudí, či projekty, ktoré nepodávali požadované výsledky. Zbavte sa všetkého  bez strachu, pretože len tak budete môcť znova vzlietnuť.

Panna

Tohto týždňový horoskop chce, aby ste jasne načrtli kontúry situácií, ktoré sú stredobodom vášho života. Nejednoznačný milostný vzťah nevydrží, ani pracovná úloha, v ktorej máte pocit, že dávate veľa, ale nie ste dostatočne odmenený. Nie sú to ľahké rozhodnutia, ktoré musíte urobiť, ale sú potrebné na to, aby ste sa oslobodili.

Váhy

Horoskop týždňa vás vyzýva, aby ste si dali veci do poriadku. Po februárových búrkach musíte trochu zreorganizovať svoj život. Splnenie tejto úlohy pre vás, ktorý patríte medzi najmetodickejšie znamenia zverokruhu, určite nebude zaťažujúce. Mars vám dáva všetku silu a odhodlanie, ktoré potrebujete, aby ste vážne napravili veľa vecí a využili ich.

Škorpión

K vám prichádza veľké uzdravenie a tohtoročná jar pre vás skutočne znamená znovuzrodenie. Konečne nájdete riešenia, na ktoré ste čakali, najmä v práci. Prídu odpovede, na ktoré ste čakali. Či už budú pozitívne alebo negatívne, tak či onak vás odomknú. Potom je tu aj Venuša, ktorá opäť osvetľuje vašu lásku.

Strelec

Momentálne máte veľa energie, ale horoskop vidí prekážky a spomalenia vo vašej ceste. Pracujete na projekte, v ktorý veríte. Vo vašom osobnom živote sú však situácie, ktoré vás rozptyľujú. Bude to ťažké, ale musíte sa snažiť, aby ste sa sústredili na svoje ciele. Sú v tento čas veľmi dôležité.

Kozorožec

Tento týždeň konečne hovoríte o chlebe a víne. Je tu veľká túžba po zrozumiteľnosti, ale aj po osobnom vyjadrení, po veľmi komplikovaných, ale určite potrebných prejavoch. Existuje veľa uzlov, ktoré sa dajú rozviazať aj ako pár. Nájdete spôsob, ako dosiahnuť, aby váš partner pochopil, ak budete nasledovať cestu úprimnosti.

Vodnár

Mars pre vás stále jasne žiari a dáva vám silné odhodlanie, potrebné na presadenie sa, najmä v oblasti práce, pretože ste pochopili, že si zaslúžite viac, ako sa uznáva. Napokon, ste pripravený o to nahlas požiadať. Existujú však energie, ktoré treba riadiť. Nepreháňajte s prijatými záväzkami.

Ryby

Tohto týždňový horoskop vás vidí ako veľkého protagonistu. Venuša tiež prichádza, aby osvetlila vaše osobné vzťahy. Tie sú oblasťou, z ktorej v týchto dňoch konečne príde najlepšie uspokojenie. Ste uvoľnený a zároveň v centre pozornosti, v oblasti práce hráte všetky svoje karty viac ako dobre.


Autor: © Zoznam/nu

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia