Prísne maminy verzus benevolentné: Kde radí astrológia podľa znamenia vás?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2024-03-04 15:00:00 |

Každý sme nejaký a platí to rovnako aj v samotnom rodičovstve. Astrológovia zoradili na základe znamenia zverokruhu tie mamičky, ktoré sú vo výchove najprísnejšie až po tie, ktoré sú voči svojim ratolestiam najpriateľskejšie. Súhlasí toto rozdelenie aj s vami?

Kozorožec

Mamy Kozorožkyne sú mimoriadne praktické, no tiež známe svojou racionalitou. Niekedy sa môžu stať veľmi necitlivými a jednými z najprísnejších mám. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa ich deti snažia s nimi spojiť, nedokážu vidieť veci cez emocionálnu optiku a opätovať rovnakú lásku.

Býk

Čo sa týka matky Býka, vie byť tvrdohlavá a ako väčšina prísnych rodičov chce, aby všetko fungovalo podľa nej. To znamená, že sa bude snažiť čo najlepšie vštepiť svojmu dieťaťu silné morálne a etické presvedčenie, bez ohľadu na to, či jej syn alebo dcéra sú na to pripravení alebo nie.

Panna

Matky Panny sú samy o sebe vychvaľované perfekcionistky, ktoré vedia byť v prístupe k výchove dosť pedantné. Nielenže chcú, aby sa ich deťom dobre darilo v akademických kruhoch, ale tiež, aby vynikali vo všetkých ostatných mimoškolských aktivitách. To je dôvod, prečo sú nazývané ťažkým rodičom.

Škorpión

Škorpiónske matky sú vášnivé duše. Aj keď chcú, aby sa ich deťom v živote darilo, vyzerá to tak, že im dlhodobo vnucujú svoje ambície. A presne to ich poníma u detí za autoritatívnu postavu. Je to pravý dôvod toho, prečo sa ich deti miestami aj boja. 

Váhy

Pokiaľ ide o matky Váhy, môžu byť zmesou zábavných a prísnych osobností. Aj keď milujú udržiavať rovnováhu a stabilitu vo vzťahu so svojimi deťmi, nevnucujú im veľa pravidiel, ale pomáhajú im pochopiť dôležitosť disciplíny a správania v živote.

Lev

Matky tohto znamenia zverokruhu sú dominantné postavy. Aj keď sú známe svojim neústupným správaním, pokiaľ ide o ich deti, nemôžu si pomôcť a nedávajú im všetku lásku či pozornosť, ktorú si zaslúžia. Ako rodič sú však tieto matky veľmi citlivé a emocionálne.

Baran

Mamy v znamení Barana sú zábavné a vzrušujúce. Od plánovania spontánnych dobrodružstiev až po prehliadanie malých chýb  môže byť celkom zábavné byť ich dieťaťom. Avšak v časoch, keď sú napäté a prepracované, môžu byť trochu drsné.

Blíženci

Matky, ktoré patria k Blížencom, sú skvelé rozprávačky. Namiesto toho, aby boli prísnejšie, veria v presvedčenie svojich detí slovami. Ich ratolesti nielenže nachádzajú útechu v spoločných rozhovoroch, ktoré vedú so svojimi matkami, ale vnímajú aj pocit pokoja a mieru.

Vodnár

Vodnári sú známi svojou slobodomyseľnou povahou a liberálnym myslením. To znamená, že sú všetko, čím by ste chceli, aby bol rodič. Pokiaľ ide o rodičovstvo, tieto matky sú všetko, len nie prísne, a preto majú deti tendenciu zdieľať s nimi každý kúsok svojho života.

Strelec

Matky narodené v znamení Strelca hľadajú vo svojom živote dobrodružstvá. Nemajú čas vnucovať svoje myšlienky svojim deťom, pretože sú viac investované do starostlivosti o svoje vlastné sny a dobrodružstvá.

Rak

Tieto matky sú mimoriadne emotívne. Aj keď sú na svoje deti prísne, je pravdepodobnejšie, že im to ublíži viac, ako ich deťom. To je dôvod, prečo tieto mamy matky využívajú iné spôsoby, ako komunikovať so svojimi deťmi.

Ryby

Ak existuje nejaké znamenie zverokruhu, ktoré nedokáže dodržiavať prísne rodičovské pravidlá, tak sú to práve  Ryby. Tieto matky sú emocionálne, citlivé a príliš starostlivé, no zároveň láskavé a na svoje deti sa  nevedia hnevať. Nikdy ich neuvidíte, že by odporovali požiadavkám svojho dieťaťa, a preto sú z nich najmiernejšie matky spomedzi všetkých znamení zverokruhu. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/nu

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia