SLADKÁ NEDEĽA Urobte si božské fit lievance Kristíny Tormovej: Základom je jabĺčko!

Kristína Tormová
Kristína Tormová
Zdroj: Instagram/kristina.tormova
2024-02-25 11:00:00 |

Čo by to bolo za trojnásobnú maminu, keby nevedela v kuchyni čarovať samé dobroty. Multitalentovaná umelkyňa Kristína Tormová sa sem-tam o svoje výtvory podeli aj s fanúšikmi na Instagrame. Spravte si doma jeden z jej receptov, určite si ho zamilujú aj vaše deti.

Kristíne Tormovej to ide výborne nielen čo sa týka herectva, písania scenárov či blogov, moderovania alebo vymýšľania svojich vlastných produktov. Ukážkovo sa totiž dokáže obracať aj v kuchyni. 

Influencerka preferuje zdravšiu stravu, pričom tentokrát ponúkla svojim sledovateľom tip na božské, ba dokonca najlepšie jablkové lievance na svete. Práve takto ich sama nazvala.

 

Potrebné ingrediencie

1 vajíčko

1 jabĺčko (alebo jablkovú výživu cca 1/3 šálky)

3 lyžice javorového sirupu

1 lyžičku kokosvého oleja

1/2 šálky ovsených vločiek

škorica

vanilka

prášok do pečiva

1 lyžička kokosového jogurtu

mandle (nakrájané)

Postup

Všetky mokré ingrediencie dajte do jednej misky a premixujte mixérom. Potom k zmesi pridajte suché ingrediencie a opäť všetko spolu premixujte. Napokon prisypte nakrájané mandle. Na panvici si nechajte zohriať kokosový olej - následne po malých dávkach pridávajte pripravenú zmes. 

Keď sú lievančeky hotové, Kristína odporúča dať na vrch malinový lekvár. Avšak chutiam sa medze nekladú, takže pokojne môžete siahnuť po tom, čo doma preferujete. Známa mamička priznala, že výsledné dielo jej síce po estetickej stránke veľmi nevyšlo, no chutilo skutočne výborne. Potvrdzujú to aj slová jej detí, ktoré si na lievancoch pochutnali v závere videa.


 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/kristina.tormova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia