Neviete si rady so zažltnutými vecami? Vďaka jednoduchému TRIKU budú opäť žiarivo biele!

Neviete si rady so
Zdroj: YouTube/Все просто и легко с Ириной Воловик
2024-01-17 15:00:00 |

Kedysi to bolo tak krásne biele… Určite ste si aj vy pri pohľade na zažltnutú bielizeň či oblečenie, ktoré už zabudli na to, aký bol ich pôvodný odtieň, neraz povedali túto vetu. Vďaka jednoduchému triku ho však viete svojim veciam prinavrátiť späť.

Existuje množstvo prípravkov či trikov, ktoré sľubujú návrat stratenej bielej. Počuli ste už ale o účinkoch tabletky, ktorú vo svojej lekárničke ukrýva takmer každý? Reč je o aspiríne. Vďaka nemu bude vaše oblečenie úplne ako nové!

Čo budete potrebovať?

3 tabletky aspirínu (6 pre ešte silnejší účinok)

3 l horúcej vody

Postup:

Kladivom zľahka rozdrvte tabletky na prášok, ktorý potom vysypte do lavóra s horúcou vodou a zamiešajte. Do lavóra namočte veci, ktoré chcete vybieliť, a nechajte pôsobiť po dobu minimálne 5 - 6 hodín. Po tom by mala byť voda zakalená a dané veci oveľa belšie. Ak by sa vám to ale predsa len málilo, oblečenie opláchnite a postup zopakujte.

Ak sa pýtate, v čom tkvie tajomstvo bielenia, je to kyselina acetylsalicylová obsiahnutá v aspiríne. Avšak nemusíte sa báť, tkanivo nepoškodzuje, pričom použiť ju môžete aj pri odstránení škvŕn z farebného oblečenia. Metóda je úplne rovnaká.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: YouTube/Все просто и легко с Ириной Воловик

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia