Veľký horoskop na tento týždeň: Čo vám prinášajú POSLEDNÉ dni tohto roka?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-12-25 11:00:00 |

Pred nami je posledný týždeň tohto roka a prináša rôzne situácie. Aké sviatočné dni vás čakajú a čo vám prinesie Silvester či Nový rok?

Baran

Horoskop hovorí, že vás stále trochu rozptyľujú pracovné záväzky a po zvyšok tohto roku sa trochu potrápite s naladením na pravú silvestrovskú náladu. Milujete spoločnosť a veľké stretnutia s priateľmi či kolegami. Momentálne ste však kvôli nejasným veciam trochu netrpezlivý a tento rok prežívate sviatočné dni skôr ako diplomatickú povinnosť. Prechádzajú mraky a Nový rok zmetie každú zlú náladu.

Býk

Veľmi milujete Vianoce, Silvester a každú príležitosť, pri ktorej môžete stráviť chvíle so svojimi blízkymi, či venovať si chvíle oddychu v teple svojho hniezda alebo si vychutnať každú chvíľu a s láskou pripravenú pochúťku na oslavu sviatkov. Vaša nálada je výborná, energia na maxime. O to viac si užite tieto dni plné radosti, ktoré naplnia vaše srdce, Viete si vážiť malé i veľké radosti života ako nikto iný.

Blíženci

Ste rada, že máte konečne pár dní oddychu a s ním aj úsmev na tvári. Horoskop na tento týždeň vás pozýva načerpať energiu, dostatok kalórií pri stole a teplo v objatí vašich blízkych, priateľov a každého, kto s vami strávi zaslúženú chvíľu oddychu. Behávali ste už dlho a stres bolo v posledných týždňoch veľmi cítiť, no teraz sa venujte sebe a naštartujete sa opäť.

Rak

Hviezdy si pre vás pripravili pokojné sviatky a Nový rok podľa vašich snov . Ste citlivé a romantické stvorenia, neprajete si nič viac, ako byť obklopený ľuďmi, ktorí vás milujú, a práve starostlivosť o vašich blízkych vám robí najväčšiu radosť. Budú to pre váš krásne sviatky a ešte krajší Nivý rok.

Lev

Je možné, že cítite  nádych pomsty. Po veľmi únavnom novembri ste sa teraz stabilne dvíhali späť do pozícií znamení, ktoré hviezdy najviac podporujú a aj horoskop na tento týždeň sviatkov a Nového roka vás tiež vidí vo výbornej forme či nálade. V skutočnosti je to všetko na vás, pretože ste si vyhrnuli rukávy a vyšli víťazne zo situácie, ktorá bola zdrojom obáv a stresu. V týchto sviatočných dňoch je naozaj čas na prípitok.

Panna

Pre vás horoskop prináša dobrú správu, pretože si môžete užiť pár dní oddychu a dovolenky, čo je presne to, čo momentálne po náročných týždňoch naozaj potrebujete. Urobte si chvíľku voľna, načerpajte nové sily a začnite dobre rok 2024.

Váhy

Vyzerá to tak, že tam  kde sa nachádzate, je radosť. Túžba byť so svojimi blízkymi a zdieľať dlhé večery v spoločnosti nekonečným rozprávaním, chvíľami zábavy a inteligentnej zábavy je presne tým, čo potrebujete. Milujete toto ročné obdobie, keď sa zdá, že celý svet žiari a túžite byť hviezdou, ktorá žiari najjasnejšie.

Škorpión

Milý Škorpión , budú to pre vás sviatky plné lásky a vášne, Vzťah s partnerom je v tejto chvíli stredobodom vašich myšlienok a túžob. Tento rok môže byť skvelým nápadom na prázdniny a zorganizovanie úteku pre dvoch na nejakom krásnom mieste, ktoré inšpiruje všetku romantiku, ktorú vám Venuša dáva. Astrálne obloha je krásna. 

Strelec

Vaše narodeninové obdobie práve uplynulo, no horoskop na tento týždeň vás stále vidí ako protagonistov, Patríte medzi znamenia zverokruhu, ktoré najviac milujú sviatky, pretože patríte medzi najrozsiahlejších a najspoločenskejších znamení zo zverokruhu. Nie je pre vás nič lepšie ako hektické dni stretnutí, obedov, večerí, firemných prípitkov či rodinných stretnutí. 

Kozorožec

 Keď Slnko príde do vášho znamenia, stanete sa obľúbencami hviezd a podľa tohto týždňového horoskopu sa chystáte obliecť sa do svojho najlepšieho obleku, vyzbrojení tým najoslnivejším úsmevom, aby ste si užili obdobie veľkých výbojov. Zatiaľ si užite pár dní v teple svojich najbližších a ponorte sa do atmosféry sviatkov.

Vodnár

Vy sa cítite unavene, Do posledného týždňa v roku ste sa dostali skutočne vyčerpaný niekoľkými poslednými mesiacmi, ktoré boli pr evás veľmi rýchlymi.  Zdá sa, že nastala chvíľa, keď aj vy máte právo na chvíľu sa nadýchnuť . Urobte to, pretože čoskoro budete musieť znova začať behať a naozaj potrebujete prestávku, aj keď sa vám táto myšlienka veľmi nepáči.

Ryby

Posledné týždne boli aj pre vás poriadne náročné. Nakoniec môžete povedať, že ste urobili veľmi dobre, no práve z tohto dôvodu si teraz musíte dopriať pár dní zaslúženého odpočinku . Či už chcete zažiť sviatky a Nový rok v spoločnosti alebo ako pustovníci na pohovke s prehozom a televíznym seriálom, na tom nezáleží. Dôležité je, aby ste sa trochu rozmaznávali.

 

Fotogaléria

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia