Slovenská herečka predviedla synčekov talent: Preboha! Za susedov by ste ich nechceli

Mirka Partlová
Mirka Partlová
Zdroj: Ján Zemiar
2023-07-21 07:00:00 |

Nuda u nich doma rozhodne nehrozí! Sympatická slovenská herečka Mirka Partlová je maminou trojročného synčeka Juliana Daniela, ktorý očividne miluje dinosaury a drieme v ňom duša hudobníka. Tu je dôkaz!

Talentovaná herečka, muzikálová diva a v neposlednom rade milujúca mamička! To všetko vystihuje Mirku Partlovú, ktorá si materstvo a všetky radosti a starosti s ním spojené, naplno užíva. Dôkazom sú aj príspevky, ktoré sympatická blondínka zverejňuje na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 42-tisíc followerov.

Ako vidno, Mirka si chvíle so svojím malým lapajom naplno užíva. Chlapčekovým otcom je Mirkin o 9 rokov mladší manžel Matej Gális, ktorý sa živí ako hudobník. A zdá sa, že umelecké chodníčky lákajú aj malého Juliana. 

Mirka na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila video, ktoré zachytáva jej synčeka pri hre na klavír. „Už to začína. Autorská krátka ukážka na tému T-Rex & Dinosaurus,” pripísala k záberom pyšná mamina. Treba uznať, že chlapček si to ozaj užíva... Avšak ktovie, aký majú na to názor ich susedia.

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia