Slávna herečka zverejnila nádhernú FOTO: Pozrite sa, z jej dcéry vyrástla krásna žena!

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Zdroj: SITA
2023-07-18 07:00:00 |

Krása je v ich rodine očividne dedičná! Slávna herečka Gwyneth Paltrow v týchto dňoch poriadne potešila svojich priaznivcov. Na sociálnej sieti Instagram totiź zverejnila momentku, ktorá zachytáva tri generácie jej rodiny.

Gwyneth Paltrow je nielen známou herečkou, ale aj úspešnou podnikateľkou. Pred pár dňami usporiadala veľkú záhradnú párty, na ktorej nechýbalo viacero významných hostí. Slávnu blondínku prišli podporiť aj jej najbližší. 

Priam dokonale vyzerala jej matka Blythe Danner, ktorá je tiež známou herečkou. Veru, 80 rokov by jej pri pohľade na žiarivú tvár a mladistvý outfit tipoval asi málokto. 

Značnú pozornosť však na seba strhla aj ďalšia jej srdcu blízka žena. A to herečkina dcéra Apple, ktorá má už 19 rokov a vyrástla z nej krásna mladá dáma. Otcom herečkinej dcéry a rovnako tak o dva roky mladšieho syna je spevák a líder kapely Coldplay - Chris Martin. Plavovláska stavila na čierne minišaty, ktoré zvýraznili jej pôvab. 

Spoločnou fotkou sa Gwyneth pochválila na sociálnej sieti Instagram a lichôtky od fanúšikov nemali konca-kraja. „Ste nádherné! Chcem vedieť, aký je váš recept na krásu,” znie jedna z mnohých. Viacerí z followerov komentovali práve to, že z Apple je už dospelá žena. 

 

 

Nie je tajomstvom, že Gwyneth a jej dcéra Apple majú spolu krásny vzťah a sú si zároveň dobrými priateľkami. Herečka sa netají tým, že jej dcéra, ktorá od roku 2022 študuje na univerzite v New Yorku, doma veľmi chýba.


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia