Slávna herečka zverejnila FOTO svojej dcérky: Wau! Je nádherná

Liv Tyler
Liv Tyler
Zdroj: SITA
2023-07-16 08:00:00 |

Vyzerá ako z rozprávky! V rodine slávnej herečky Liv Tyler bolo v uplynulých dňoch veselo. Jej dcérka Lula Rose totiž oslávila 7. narodeniny. Pozrite sa, aká krásavica z nej rastie!

Liv Tyler je svetu známa nielen ako dcéra Stevena Tyler zo slávnej formácie Aerosmith, ale je tiež úspešnou herečkou. Spomenúť možno filmy Armagedon, či Pán prsteňov. Krásna tmavovláska je zároveň trojnásobnou mamičkou. Má 18-ročného syna Mila, o 10 rokov mladšieho Sailora a dcérku Lulu, ktorá v uplynulých dňoch oslávila 7. narodeniny.

Slávna mamina pri tej príležitosti zverejnila na svojich profiloch na sociálnych sieťach zábery, ktorými mnohých priateľov a fanúšikov nadchla. Najskôr išlo o sériu fotiek zachytávajúcich oslavu. Ako vidno, dievčatko dostalo krásny personalizovaný plášť. 

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Neskôr pridala aj fotky, ktoré zachytávajú, ako sa jej princeznička s modrými očami a kučeravými vlasmi časom menila. A asi nikoho neprekvapí, že fanúšikovia neskrývali svoje nadšenie. „Och. Je nádherná! Rovnako, ako ty. Nech ti robí len radosť,” znejú vybrané z reakcií. Niektorí z komentujúcich sa netajili tým, že im Lula Rose dokonca pripomína inú, nemenej slávnu herečku. A to Drew Barrymore. Máte aj vy ten pocit?

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia