Kevin už nikdy nebude Sám doma: Slávny herec má krásnu rodinku a jeho syn... Wau! Pozrite na ten perfektný účes

Macaulay Culkin má krásnu
Macaulay Culkin má krásnu rodinku
Zdroj: profimedia.sk
2023-06-08 12:00:00 |

Je z neho pyšný tatko! Časy, keď bol herec Macaulay Culkin na dne a bojoval so závislosťou, sú už našťastie dávnou minulosťou. Hviezda kultovej komédie Sám doma našla svoje šťastie po boku krásnej partnerky Brendy a pri pohľade na spokojného a šťastného Kevina sa dnes usmievajú nielen jeho fanúšikovia.

Ustáť úspech a slávu nie je vôbec jednoduché... Svoje o tom vedia mnohé celebrity. Zvlášť v prípade hviezd, ktoré vhupli do sveta šoubiznisu ešte v detstve, sa neskôr objavili vážne problémy. Na dne bol svojho času aj Macaulay Culkin, ktorý si srdcia fanúšikov po celom svete získal ako rozkošný Kevin v komédii Sám doma. 

Dnes je z neho 42-ročný muž a vzorný dvojnásobný tatko. S partnerkou Brendou Song majú dvoch synov. Starší Dakota, ktorý dostal meno po hercovej zosnulej sestre, prišiel na svet v apríli 2021. Druhý synček dvojice - Carsn sa narodil pred Vianocami v roku 2022. 

Ako prezrádzajú viaceré paparazzi fotky, hviezdny herec si rolu otca naplno užíva. A podobne ako mnohí rodičia, chodí ovešaný rôznymi hračkami a všetkým, čo jeho ratolesti potrebujú :)

Prominentná rodinka nedávno vzala svojho staršieho synčeka k barberovi. Ten mu na hlave vytvoril frajerský účes, ktorý sa na dieťati len tak nevidí. Podľa najnovších fotiek rovnaký zostrih skrýva vraj pod šiltovkou aj samotný Macaulay. No uznajte, nie je to rozkošné?

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia