Úprimné FOTO známej Slovenky po pôrode: Cítim sa hrozne, tučne, aj si poplačem, ale...

Emma Lacová
Emma Lacová
Zdroj: Instagram
2023-06-02 08:15:00 |

Meno Emma Lacová je mnohým dobre známe. Blondínka, ktorá pochádza zo zámožnej rodiny, svojho času patrila medzi najvýstrednejších slovenských influencerov. Už pár týždňov sa však naplno venuje mamičkovským povinnostiam.

Emma, ktorá má na sociálnej sieti Instagram 170-tisíc followerov, nikdy nemala problém deliť sa so svetom o svoje súkromie. Nezmenilo sa to ani po tom, čo na svet priviedla svoju dcérku Laru. Blondínka už počas tehotenstva hovorila, že jej život prechádza veľkými zmenami. 

 

 

S príchodom bábätka na svet sa pochopiteľne zmenilo aj jej telo. Emma v súvislosti s tým zverejnila príspevok, ktorý nepochybne dodá odvahu a pomôže mnohým mamičkám. „Moje telo sa veľmi zmenilo. Sú dni, keď sa v ňom cítim hrozne, tučne, neforemne a aj si poplačem,” priznala otvorene mladá mamička, ktorá bola pred tým so svojou postavou maximálne spokojná. 

Blondínka zároveň zverejnila fotky, ktoré zachytávajú, ako sa jej telo postupne menilo. Ako dodala, plánuje na svojej figúre zapracovať. Nemá v pláne to však robiť drasticky, ale pomaly a s láskou. Je si totiž dobre vedomá, že jej telo si zaslúži len ten najkrajší prístup. 

„Cítim strašnú vďačnosť môjmu telu za to, že stvorilo krásne zdravé bábo, že ho porodilo a teraz je pre moje bábo aj zdroj potravy. Cítim sa hrdo, sebavedomo a vďačne,” uviedla tiež Emma, ktorej slová by si mala vziať k srdcu každá mamička, ktorú trápia popôrodné kilogramy. 

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia fotky, ktoré zachytávajú, ako sa telo Emmy Lacovej postupne menilo.    

 

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia