Pyšný Ronaldo oslávil narodeniny dvojičiek: Krásne torty a sexi mama v minišatách!

Georgina Rodriguez a Cristiano
Georgina Rodriguez a Cristiano Ronaldo
Zdroj: SITA
2023-06-06 08:00:00 |

Úspešná kariéra nie je to jediné, čím sa slávny futbalista Cristiano Ronaldo môže pochváliť... Rodák z Portugalska má krásnu rodinu, ktorú tvorí päť ratolestí a atraktívna partnerka Georgina Rodriguez.

Uplynulé dní sa v rodine slávneho Cristiana Ronalda niesli v duchu osláv. Svoje 6. narodeniny oslávili dvojičky Mateo a Eva, ktoré prišli na svet po umelom oplodnení. Meno ženy, ktorá ich úspešnému športovcovi porodila, nie je známe. Rovnako tak ani v prípade jeho najstaršieho potomka Cristiana Jr (13).  

S partnerkou Georginou Rodriguez má futbalista dcérku menom Alana Martina, ktorá oslávi 6. narodeniny v novembri. Rovnako tak aj svoje najmladšie dieťatko - dcérku Bellu. Tá mala v apríli rok. 

Fotkami z víkendových osláv sa Ronaldo a Georgina pochválili na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram. „Srdečne blahoželám, lásky moje! Ocko je na vás všetkých veľmi hrdý,” napísal k záberom futbalista. Ako vidno, synček Mateo bude kráčať v otcových šľapajach, keďže mal tortu ozdobenú futbalovými loptami. Eva, podobne, ako jej rovesníčky, obľubuje morské panny. 

 

 

Za zmienku určite stojí aj outfit, v ktorom sa predviedla Ronaldova krásna partnerka. Tmavovláska stavila na svetlé minišaty, ktoré doplnila fialovými metalickými čižmami. Čo na takúto kombináciu hovoríte?

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery.

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia