Dcéra slávnej speváčky má už 12 rokov: Krásne vyznanie a parádna oslava!

Dcéra slávnej speváčky má
Speváčka Pink so svojou milovanou dcérkou.
Zdroj: SITA
2023-06-05 08:15:00 |

Si úžasná matka! Aj takéto komentáre sa hromadia pod príspevkami, ktoré na sociálnej sieti Instagram zverejnila počas uplynulého víkendu hviezdna speváčka Pink. Jej dcéra Willow totiž oslávila 12. narodeniny a slávna mamina sa pričinila o to, že na to len tak nezabudne.

Nejedna mamička nám dá za pravdu, že na vete - Poroď si dcéru a máš parťáčku na celý život - je veľký kus pravdy. Svoje o tom vie aj slávna speváčka Pink. Tá patrí medzi celebrity, ktoré svoje deti pred verejnosťou neskrývajú. Bežne jej robia spoločnosť na červenom koberci a jej dcéra Willow prejavuje tiež umelecké nadanie. Spolu naspievali skladbu s názvom Cover Me in Sunshine a keď pred dvom rokmi vystúpili na Billboard Music Awards s akrobatickým číslom, mnohí pri pohľade na ne stratili dych. 

 

Uplynulý víkend sa v rodine slávnej speváčky niesol v duchu osláv. Willow totiž mala 12. narodeniny. Pink pri tej príležitosti zverejnila na sociálnej sieti Instagram sériu vydarených záberov a dojemný odkaz. „Môj miláčik. Moje krásne, jedinečné a úžasné malé káčatko. Som tak do teba. Nosím tvoje srdce so sebou (nosím ho v svojom srdci). Nezabúdaj, že toto všetko si si vybrala ty. A aj naďalej je všetko tvoj voľba. Páčia sa mi tvoje rozhodnutia. Budem tu nablízku. Usmievať sa s hrdosťou a úžasom,” napísala k záberom umelkyňa.  

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Pink sa s follwermi, ktorých má viac ako 9,6 milióna, podelila aj o zábery toho, ako vyzerala narodeninová oslava jej dcérky. Podobne, ako mnohé jej rovesníčky, i ona očividne obľubuje seriál Wednesday. A v tomto štýle mala urobenú tortu. S priateľmi a gratulantami sa vybláznili v Ninja aréne, kde si to poriadne užila aj jej slávna mama.  

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia