NEMOŽNÉ? Táto žena tvrdí, že je tehotná SKORO DVA ROKY

Ilustračné foto
Ilustračné foto Zdroj titulnej foto: gettyimages.com
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-09 15:30:00 |

Mladá žena zmiatla viacerých ľudí s informáciou, že je tehotná už takmer dva roky. Celú situáciu však následne vysvetlila a mnohí jej začali gratulovať.

Žena menom Courtney, ktorá žije v zahraničí sa podelila na jej TikToku s informáciou, že je v radostnom očakávaní svojho ďalšieho bábätka. Tvrdí, že je už tehotná skoro dva roky, uvádza The Sun. Poznamenala, že sa nehanbí rozprávať sa o jej životnej situácii. Niektorí ľudia však reagujú spôsobom, že si nevedia vysvetliť, prečo je tak dlho tehotná.

Mnoho mamičiek si tehotenstvo napriek aj náročným chvíľam užívajú a pochvaľujú. Hormonálne zmeny a súvisiace procesy v tele žien sú v tomto období života normálne. V jej videu na TikToku porozprávala o tom, čo sa vlastne stalo. Konkréne rozoberá situáciu s jej lekárom.

@courtsss

It’s been rough out here😅 #fyp #taylorswift #antihero #pregnancy #pregnant #momtok #momtiktok #labor

♬ Anti-Hero - Taylor Swift

Prezradila, že jej lekár povedal, že nebude tehotná donekončena a vyzerá to tak, že onedlho bude rodiť. Keď táto mamička zverejnila video, viacerí ľudia sa jej začali k tejto jej životnej situácii vyjadrovať v komentároch. Preto sa Courney rozhodla, že vypublikuje ďalšie video, v ktorom svoju situáciu objasní.  „V novembri 2021 som porodila svojho syna, otehotnela som vo februári 2021 a potom som otehotnela znova o tri mesiace neskôr a pred štyrmi dňami som porodila svoju dcéru," dodala Courtney v spomínanom videu. Povedala, že práve toto je dôvodom prečo je tehotná už skoro dva roky a podotkla, že je matkou dvoch detí. Jedna jej malá ratolesť má 1 rok a druhé dieťatko len niekoľko dní. Po celom vysvetlení tejto situácie jej mnoho ľudí začalo gratulovať k ďalšiemu bábätku.

@courtsss

Replying to @courtsss #fyp #pregnancy #pregnant #momtok #momtiktok

♬ original sound - Courtney Elaine


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia