Má 45 rokov a mnohí ju považujú za ,,najpríťažlivejšiu mamu na svete"

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-03 15:30:00 |

Viacero žien by mohlo tejto mamičke závidieť jej mladý výzor. Tak ako ženy bez detí aj mamičky túžia vyzerať príťažlivo. Joleen prezradila, čo jej k tomuto výzoru dopomohlo. (Aktualizované 4.5.2023 o 14:22).

Mamička menom Joleen Diaz, ktorá pochádza zo San Francisca, pracuje ako učiteľka, uvádza DailyStar.co.uk. V súčasnosti má 45 rokov a mnoho ľudí jej údajne hovorí, že vyzerá akoby bola o polovicu mladšia, v porovnaní s jej skutočným vekom. Viacerí vraj o nej povedali, že ju možno považovať za „najpríťažlivejšiu mamu na svete“. Jej dcérka je od nej o 23 rokov mladšia a Joleen povedala, že si o nich mnoho ľudí myslí, že sú sestrami. Neobávala sa ani prezradiť jej ,,tajomstvo", ako si udržiava mladistvý vzhľad. Prezradila, že sa usiluje kvalitne sa starať o svoju pleť a začala už v pubertálnom veku. 

V rozhovore pre Fox News sa táto mamička vyjadrila, že si o sebe myslí, že je celkom divoškou, pretože sa jej páči, že ju na internete oslovujú mladší muži. Viacero mužov sa neobávalo ju ihneď zavolať na stretnutie.

„Keď ma mladší muži pozývajú na rande, považujem to za rovnako lichotivé, ako ma pozývajú na rande muži v mojom veku alebo starší," poznamenala Joleen. Zároveň sa vyjadrila, že sa domnieva, že práve mladší ľudia sa túžobne zamýšľajú nad tým, aké je to mať vzťah so staršou ženou. Zatiaľ čo podľa jej slov, starší muži, skôr uvažujú inak - Sú viac pragmatickejší," dodala. Zdá sa, že jej vzhľad  učaroval nielen mnohým mužom, ale aj ženám, ktoré jej občas neváhajú povedať nejaký pekný kompliment.

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia