Je v piatom mesiaci tehotenstva, mnohí NEVEDIA uveriť, že má tak MALÉ BRUCHO

Ilustračné foto
Ilustračné foto zdroj titulnej foto: gettyimages.com
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-07 11:33:00 |

Táto mamička má vzhľadom na trvanie jej tehotenstva, podľa niektorých ľudí skutočne malé bruško. Za svoje telo sa však nehanbí a k tejto situácii povedala toto.

Mamička menom Carly, ktorá žije v zahraničí sa na svojom TikToku podelila s informáciou, že je tehotná a čaká svoje druhé bábätko, uvádza TheSun. Na TikToku zverejnila video, v ktorom poukazuje na svoje bruho. Niektorým ľuďom sa to čo videli, zdalo mierne šokujúce. Viacerí komentujúci poznamenali, že sa im jej bruško zdá príliš malé. Na jej TikToku pribúdajú ďalší sledovatelia.

Na komentár jedného účastníka konverzácie pod jej videom, ohľadom jej malého bruška, mamička povedala, že je si toho vedomá. Zároveň vyzvala ďaľších ľudí k tomu, ktorí si myslia toto isté, aby sa nebáli povedať svoj názor.

Ďalší komentujúci poznamenal, že je udivený z malej veľkosti jej bruška a s úžasom sa pýtal, že kde toto dieťatko nosí. Carly neváhala zažartovať na nasledovnú situáciu a k tejto situácii napísala nasledovné: Neviem, možno môj chrbát," poznamenala Carly pod jej videom na TikToku.

Ďalší človek napísal v znení, že každá mamička môže mať veľkosť bruška inú a zároveň ešte dodal, že to môže súvisieť aj s tým, či už niekedy dieťa porodila. Carly na toto len povedala, že je už mamičkou, pretože jedno dieťatko už má.  Zdá sa, že ohľadom malej veľkosti jej bruška počas tehotenstva nie je sama, pretože niektorí ľudia v komentároch poznamenali, že mali rovnakú životnú situáciu. Zdá sa, že tehotenstvo si napriek všetkému užíva a verí, že sa jej narodí zdravé bábätko.

@su22mmer

Anyone else the same? #pregnant #fypシ #iknowiknowiknowiknow

♬ Back Up - DeJ Loaf

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia