Uhádnete, ktorá z nich je mama? Jedna žena je o 24 rokov staršia

Uhádnete, ktorá z nich
Ilustračné foto zdroj titulnej foto: gettyimages.com
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-31 23:00:00 |

Podľa mnohých ľudí, tieto ženy vyzerajú ako sestry. Avšak jedna je mama a druhá je sestra. Viete, ktorá je ktorá? (Aktualizované 4.5.2023 o 14:47).

Dve ženy sa na seba veľmi podobali. Preto sa rozhodli, že na TikToku zverejnia spoločné video, na ktorom sú obe. Jednoducho chceli, aby ľudia, ktorí ho uvidia sa podelili o svoj názor. Zaujímalo ich, či dokážu rozoznať, ktorá z nich je matka a ktorá je jej dcérou, uvádza DailyStar. Išlo o ženu Barbie Porter a jej dcéru menom Halie. Jej dcérka je od nej o 24 rokov mladšia. Napriek tomu sa na seba nielenže podobajú ale viacerým sa môže zdať, že vyzerajú, akoby medzi nimi nebol žiadny vekový rozdiel.

„Dobre.Takže jedna z nás má 46 a druhá 22," poznamenala Barbie vo videu na TikToku. Zároveň ľudí vyzvala k tomu, aby hádali, ktorá z nich je mama, a ktorá je dcérka. Obe ženy mali na sebe podobný outfit, (viď. profilovú fotografiu). Mali sivé tielka a košele, no napriek tomu sa mnoho ľudí vyjadrilo, že vedia, ktorá z ich je mama.

@thebarbieporter Replying to @chronobine @halieray3 ♬ original sound - Barbi🎀

Povedali, že matkou je žena, ktorá má na sebe oblečenú červeno-bielu kockovanú košeľu. Jeden komentujúci poznamenal, že je jasné, ktorá je matka a ktorá je dcéra. Odôvodnil to tým, že táto žena má na pohľad tenšiu pokožku, čo značí to, že je staršia. V komentároch sa našlo aj rozhorčené vyjadrenie jedného komentujúceho, ktorý sa rozčuľoval nad tým, že či si myslia, že ľudia, ktoré video vidia sú hlúpymi. Poznamenal, že vidia a vedia si vedomiť, ktorá je ktorá.

 

Ďalší komentujúci poznamenal, že je to hneď jasné práve pri pohľade na krk a vrásky dotyčnej ženy v spomínanej červeno-bielej košeli. „Obe vyzeráte na 22 a viete to," podotkol iný komentujúci. A rovnako sa k nemu pridali aj ďalší, pre ktorých to nebolo, až také jednoduché rozoznať, ktorá žena je staršia, a ktorá je mladšia. Zdá sa, že odpoveď teda nie je pre všetkých úplne jednoznačná a je to skutočne vec názoru každého človeka.


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia