Svoje dvojičky pomenovala podľa televíznych postáv: Teraz sa za to hanbí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-09-27 19:00:00 |

V súčasnosti existuje mnoho spôsobov, kde sa inšpirovať a zvoliť vhodné mená pre detičky. Táto mama, však nie je spokojná s tým, aké mená vybrala pre svoje dvojčatá. (Aktualizované 4.5.2023 o 15:40).

Pri voľbe mien pre dvojčatá majú rodičia dvojitú zodpovednosť. Jednej mame sa stalo, že svoje bábätká  "omylom" pomenovala podľa televíznych postáv, uvádza The Sun. Dvojčatá sa volajú Charlie a Lola. Mamička prezradila, že s ich menami už nie je spokojná a pri ich výbere sa nechcene uponáhľala. Aktuálne uvažuje o tom, že im mená zmení na iné.

Mama dvojičiek poznamenala, že po pôrode užívala určité opioidné analgetikum, ktoré sa podáva pri bolestiach strednej intenzity. Svoje „pochybenie" v podobe výberu mien pre dvojičky pripisuje práve týmto okolnostiam. Meno im dala po bratovi a sestre, ktorí pochádzajú zo známej detskej knihy a tiež z televízneho seriálu Charlie a Lola. Ako mama prezradila na jednom mamičkovskom internetovom portáli, naozaj sa cíti trápne, keď má ľuďom povedať, ako sa jej dvojčatá volajú

 

„Potrebovala som poradiť, mám dvojičky, ktoré som pomenovala Charlie (chlapec) a Lola. Nechápte ma zle, milujem obe mená, ale mám pocit, že som sa rozhodla nesprávne a vždy dostávam nepríjemné reakcie, keď sa ma ľudia pýtajú,“ poznamenala mama na portáli.

Zároveň dodala, že niekoľko dní užívala spomínané opioidné analgetikum. Predtým, ako mala ísť zaregistrovať mená dvojičiek, sa cítila nervózne, lebo nevedela či sa správne rozhodne. Uvažovala, že meno Lola zmení na Lila. Obávala sa, že nielen z jej detí, ale tiež z nej, si budú ľudia robiť srandu. Práve preto, že pre dvojičky vybrala takéto mená. Jej partner si o nej údajne myslí, že je s tým smiešna, no niektorí komentujúci sa ju snažili upokojiť. Odporučili jej, aby sa nezaoberala tým, čo si o nej myslia iní. 

„Osobne si myslím, že Lola je oveľa krajšie ako Lila... a tiež jedinečnejšie, zdá sa mi, že vidím veľa mien - Layla a Lila, ale Lolu som nevidela, myslím, že je to nádherné,“ poznamenala jedna osoba na tomto portáli. Pred tým, ako došlo k tomu, že si matka vybrala tieto mená, jej napísal ďalší účastník konverzácie. „Samozrejme, je to tvoje rozhodnutie a keďže deti ešte nie sú ani zaregistrované, nemyslím si, že je príliš neskoro, tvoje dievčatko si ešte neuvedomí, že sa tak volalo a všetci ostatní si na to zvyknú," poznamenal. Medzi komentujúcimi sa našiel aj názor, že jej nemá záležať na tom, prečo si tieto nemá vybrala. Vraj by si nemala robiť s tým starosti, pretože je to jej rozhodnutie a má na to právo. Na portáli sa objavil aj názor, ktorý mamu povzbudzuje, aby zmenila meno dcérky na Lili. „Ak sa jej to tak páči," poznamenal ďalší komentujúci. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia