Má 23 rokov, stará sa o viac ako 40 detí. Narodil sa ,,jej" piaty vnuk

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-28 16:00:00 |

Uvažovali ste niekedy o tom, že si založíte veľkú rodinu? Táto žena sa rozhodla, že chce pomáhať deťom aj mamičkám v núdzi. Ako to v jej živote vyzerá? (Aktualizované 4.5.2023 o 14:50)

Predstavte si, aké je zrejme náročné sa niekedy postarať čo i len o jedno dieťa. Avšak, žena menom Tusayiwe Mkhondya sa neobávala priznať, že je náhradnou matkou mnoho detí. Na svojom TikToku sa podelila s informáciou, že má 41 detí, uvádza The Sun. Zároveň poznamenala, že je to na ňu niekedy skutočne priveľa. Táto žena má 23 rokov a pomáha deťom z ulice, sirotám aj mamičkám, ktoré sa ocitli v núdzi.

Hoci, by sa mohlo zdať, že týmto sa „jej" rodinný kruh nateraz uzavrel, nie je to tak. Táto žena je totižto v súčasnosti ešte aj starou mamou. Len nedávno sa tešila z toho, že sa „jej narodil piaty vnuk". Vo svojom príspevku na TikToku podotkla, že sa tento „jej" najmladší vnuk volá Owen. Tieto deti sa ocitli v dome záchrany, ktorý je určený na pomoc dospievajúcim matkám, rovnako aj sirotám a ďalším podobným ľuďom, ktorí sa nachádzajú v nepriaznivej životnej situácii.

Ona ani „jej" deti, totižto nemali v minulosti kvalitný život. Kedysi sa ocitla bez domova. Vtedy mala 18 rokov a rovnako nemal domov ani jej syn menom Jeremy. Jay, ako ho často nazýva, je jej biologický syn. Po tejto životnej nepriazni, keď sa jej neskôr začalo viac dariť, urobila vážny životný krok. Rozhodla sa, že začne pomáhať aj iným ľuďom, ktorí to skutočne potrebujú. Pre tento účel sa rozhodla viesť mimovládnu organizáciu.

Aktuálne, už nieje bez domova. „Jej veľká rodina" však nebýva kvôli mnohopočetnosti v jednom dome, ale práve v dvoch. Táto spomínaná mamička tvrdí, že verí tomu, že neskôr bude možné detičky nasťahovať a do tretieho domu, aby sa pomestili a mali lepší životný priestor. Poznamenala, že deň začína už skoro ráno o 4:00, kedy začína deťom chystať jedlo na celý deň. Keďže jej starostlivosť zahŕňa len staranie sa o bábätká, zrejme jej to dá zabrať mnoho času. Avšak, mnoho detí sa ukladá na spánok už o 19- tej hodine.

Všetky deti nie sú opustené. Niektoré sú siroty, niektoré majú len jedného rodiča, niektoré majú oboch rodičov, ale títo rodičia ich opustili. Poskytujem vzdelanie, posilnenie a zručnosti," poznamenala Tusaiwe. Reakcia od niektorých ľudí bola rýchla a neváhali sa o svoj názor podeliť v komentároch. Viacerí poznamenali, že ide o skutočne skvelú ženu, a že ju za to obdivujú.

Nedávno na svojom TikToku poznamenala, že do domu privítali ďalšie bábätko.Ide o dievčatko. Teraz, žena pomáha starať sa o 42 bábätiek.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia