Najšťastnejší pán Disneylandu? 100-ročného starca prekvapil cudzí muž

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-05 23:00:00 |

Zdá sa, že dobrí ľudia ešte skutočne existujú. Zažil si to aj muž, ktorého do Disneylandu pozval neznámy muž. (Aktualizované 4.5.2023 o 15:13).

Tento deduško má 100 rokov, a aj v tomto životnom období si dokáže vychutnávať pekné zážitky. Jeden neznámy človek mu prichystal prekvapenie, na ktoré pravdepodobne nezabudne do konca svojho života. Ukázalo sa, že náhodne ho zobral navštíviť Disneyland, uvádza Newsner. Predsa len, nikde nie je napísané, že ľudia, ktorí majú už vysoký vek, musia tráviť čas v domove dôchodcov. Jeho radosť zachytili na videu a nahrali ho na sociálne siete. Už behom chvíle sa video stalo virálnym. Muž, ktorý tomuto deduškovi prostredníctvom tohto gesta urobil radosť je Isaiah Garza. Video bolo prvotne uverejnené na TikToku.

@isaiahgarza I took a 100 year old veteran to Disneyland & we became best friends ❤️ #disneyland #kindness #friends #veteran #bestfriends ♬ Steal My Sunshine (Single Version) - Len

Garza tohto 100-ročného muža oslovil s tým, že v ten deň sa mu nejako nedarilo. Poznamenal, žeby bol rád, keby ho muž mohol počas návštevy Disneylandu sprevádzať. A samozrejme, vychutnávať si zážitky priamo na tomto mieste. Deduško s jeho ponukou nadšene súhlasil a skoro tomu ani nemohol uveriť. Isaiah sa tiež podujal k tomu, že starému pánovi podaruje pár Mickeyho uší. Garza sa pre FOX 11 vyjadril, že to bola pre tohto 100 ročného pána prvá jazda, až po 50-tich rokoch.

 

Spoločné chvíle si užívali. V titulku k videu poznamenal, že na tento deň sa deduško stal jeho najlepším kamarátom. Starý pán si Disneyland naplno vychutnával. „Toto je jeden z najlepších dní v mojom živote. Mám pocit, že sa mi možno sníva alebo čo. Myslel som, že môj život sa skončil. Tento deň si budem dlho pamätať. Nevieš, ako veľmi si to vážim... ty naozaj nevieš," poznamenal starý pán.  A ako sa mu v Disneylande páčilo? povedal, že je to jeden z najlepších dní, aké kedy v živote mohol zažiť. Zdá sa, že súcit sa z tohto sveta, predsa len ešte úplne nevytratil.

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia