Do Disneylandu iba s rúškom: Aké ďalšie zmeny čakajú návštevníkov?

Do Disneylandu iba s
Ilustračné foto
Zdroj: wikipedia.com
2020-07-17 14:30:00 |

Slávny parížsky Disneyland po štvormesačnej nútenej prestávke pre koronu opäť otvoril svoje brány. Bezpečnosť je na prvom mieste a návštevníci to pocítia.

Prekrytie tváre rúškou je samozrejmosťou, v areáli pribudlo aj 2000 stanovísk s dezinfekčnými gélmi a na umývanie rúk a objímanie s rozprávkovými postavami je zakázané. K bezpečnosti má prispieť aj to, že lístky sa nepredávajú pri vchode do tematického parku, ale cez online registračný systém, vďaka ktorému  limitujú denný počet návštevníkov. Niektoré atrakcie počas tejto sezóny otvorené nebudú.

Ak sa rozhodnete urobiť deťom nezabudnuteľné prázdniny a zoberiete ich do Disneylandu, môžete navštíviť j Eiffelovu vežu, ktorá tiež opäť otvorila aj svoje najvyššie poschodie. Počet osôb, ktoré môžu byť na vyhliadkovej plošine, z ktorej ich čaká okúzľujúci panoramatický pohľad na metropolu Francúzska obmedzili na 250 osôb.

V Amerike otvorili tiež, Hongkong zatvoril

Walt Disney World otvoril aj napriek nárastu infikovaných osôb väčšiu časť svojho komplexu i na americkej Floride, zatiaľ čo Disneyland Hongkong po krátkom otvorení musel opäť zatvoriť. Urobili tak po rozhodnutí čínskej vlády zakázať verejné zhromaždenia viac ako štyroch ľudí s cieľom bojovať proti novému nárastu infekcií.

 

Fotogaléria

wikipedia.com, parisbym.com, gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia