Muž natočil chvíľkové emocionálne zrútenie tehotnej manželky

Muž natočil chvíľkové emocionálne
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-08-31 11:50:00 |

Dôvodom, pre ktorý Jess vybuchla do nekontrolovateľného plaču bolo zistenie, že zabudla kúpiť formu na banánový chlieb. Vitajte vo svete tehotných!

Austrálsky herec Matty Wilson s manželkou čakajú druhého potomka, Hviezda Susedov sa neubránila smiechu, keď Jess nezvládla svoje emócie a chytila záchvat plaču po tom, ako si uvedomila, že si z nákupu neodniesla formu na banánový chlieb. „Chcela si piecť banánový chlieb?“ pýta sa Matty vo videu, ktoré zverejnil na svojom instagramovom profile. Jess však pokrúti hlavou, že nie. To rozosmeje Mattyho ešte viac. „Namiesto toho sme kúpili naozaj drahú keramickú misku a nejaký ďalší plech," podotkol veselo. V klipe vidno, ako Jess plač a chráni si tvár rukami, kým sa slzy nezmenia na smiech.

Zmeny nápad v tehotenstve nie sú ničím výnimočným, prechádzajú od smiechu cez plač až k výbuchom hnevu či naopak. „Toto poznám a to ani nie som tehotná. Ale tieto pocity prichádzajú pravidelne raz mesačne,“ upozornila jedna z komentujúcich žien na hormonálne výkyvy spojené s obdobím menštruácie. „Ach, chudáčik Matty, toto je len začiatok," zažartoval ďalší z komentujúcich.

Pár oznámil tehotenstvo začiatkom tohto mesiaca. Doma už majú malého synčeka, ktorý sa narodil minulý rok.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia