Tieto znamenia zverokruhu nenávidia zmeny

Tieto znamenia zverokruhu nenávidia
Zdroj: gettyimages.com
2022-08-25 13:30:00 |

Sú ľudia, ktorí majú problém prijať zmeny a keď k nej príde, strácajú v živote rovnováhu. Niekedy je to také silné, že dokonca cítia úzkosť. Výzvy nie sú nič pre nich!

Blíži sa školský rok a to znamená pre deti naozaj veľkú zmenu oproti dvojmesačnému leňošeniu. Už je načase začať s režimom, ktorý ich od septembra čaká, lebo naučiť sa spávať od nejakej 21.00 oproti doterajšej polnoci, nie je len tak. U ktorých školákov môžete očakávť najväčšie ťažkosti so zvykaním si na opätovné školské povinnosti podľa znamenia zverokruhu v ktorom sa narodili?

Býk

Toto znamenie je veľmi tvrdohlavé a každá zmena znamená veľkú vec.  Nemať nad niečím kontrolu je vážny problém. Ak má prísť u Býka k zmene, ideálne je, ak sa to deje kúsok po kúsku, vtedy to zvládne. Nečakané zmeny však nie sú jeho šálkou kávy.

Lev

Aj Levy potrebujú mať situácie pod kontrolou a keď si vytvoria názor, držia sa ho. Na to, aby ho zmenili, musia byť dostatočné argumenty a dôkazy. Zmena miesta stretnutia na poslednú chvíľu či náhle zrušenie plánov, všetky tieto veci Leva dráždia, ale navonok ich prijme s gráciou.

Vodnár

Toto je pevná osobnosť zverokruhu. Zmeny ako takú mu neprekážajú, ale len ak sa netýkajú jeho. Vodnár má rád progresívne zmeny. Ak mu niečo nedáva zmysel a zmena neprináša žiadnu hodnotu, neprijíma ju dobre.

Panna

Panna si uvedomuje, že zmena je nevyhnutná, ale musí sa dopracovať k jej koreňom a naštudovať si dôsledky. Aj to je dôvod, prečo ľudia narodení v tomto znamení zmeny často neprijímajú. Jednoducho vyhodnotia, že na ne nevidia dostatočný logický dôvod.

Kozorožec

Toto zemské znamenie má rado veci regulované a má rado určitý poriadok. Zmena pre Kozorožca znamená neporiadok, náhodnosť a komplikácie, ktoré mu spôsobujú stres. Môže sa dokonca zrútiť, ak má pocit, že mu chýbajú zručnosti na zvládnutie určitej meniacej sa situácie.

Baran

Toto znamenie zverokruhu je impulzívne a rado riskuje. Baran sa rád pohybuje vo svojej komfortnej zóne s pevným základom. Barani dobre prijímajú pozitívne zmeny, no v momente, keď sú negatívne, sú vystavení veľkému stresu, ktorý narúša ich rovnováhu a vytláča ich z komfortnej zóny.

Blíženci, Rak, Váhy, Škorpión, Strelec a Ryby nemajú so zmenami problém a nerozhodí ich to, keď k náhlej zmene príde.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia