Akým rodičom ste podľa znamenia zverokruhu?

Akým rodičom ste podľa
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-07-08 15:30:00 |

Každý rodič vychováva svoje deti podľa toho, ako to cíti. Astrológia tvrdí, že to závisí aj od toho, v akom znamení zverokruhu sme sa narodili. Sedí to na vás?

Baran má v sebe dušu dieťaťa, takže buď utečie pred zodpovednosťou alebo sa stane najlepším rodičom všetkých čias.

Ako Býk ste pravdepodobne prísny rodič, ktorý očakáva, že dieťa sa bude vždy vhodne správať a výnimočne dbáte na dobrú výchovu.

Blíženci sú zvedaví ľudia, ktorí sa radi učia a zameriavajú sa na to, aby deťom poskytli čo najlepšie vzdelanie.

Citovo založený Rak urobí všetko na svete pre to, aby deťom poskytol láskyplné a príjemné prostredie, ktoré bude vždy ich bezpečným prístavom.

Rodič Lev je plný energie a rád strháva na seba pozornosť. Miluje rodičovstvo a zábavu so svojimi deťmi.

Panny môžu byť prehnane kritické a snažia sa zo všetkých síl urobiť zo svojich detí dokonalých ľudí bez akýchkoľvek nedostatkov.

Váhy sú mierotvorcovia a ich cieľom je udržiavať pokojné vzťahy medzi všetkými členmi rodiny. Pri akomkoľvek náznaku hádky či nedorozumenia hľadajú prostriedky na zmierenie.

Rodič Škorpión učí deti stáť si za tým, v čo veria, byť silné a odvážne čeliť všetkým výzvam, ktoré ich v živote stretnú.

Strelec povzbudzuje svoje deti, aby objavovali svet a všetky zázraky, ktoré sa v ňom nachádzajú. Sú to zvedaví ľudia hľadajúci stále nové a nové obzory, k čomu vedú aj potomkov.

Rodič Kozorožec sa drží overených a otestovaných spôsobov výchovy, vyhýba sa experimentovaniu. Vyhovuje mu, keď má všetko svoj rád.

Vodnári sú kreatívni a keď sa stanú rodičmi, všetky sily sústredia na to, aby zo svojich detí vychovali nezávislé a sebavedomé osobnosti.

Ryby sa prirodzene starajú o druhých, sú na to ako stvorené a vďaka tomu sú z nich skvelí milujúci rodičia, ktorí sú deťom vždy nablízku.

 

 

 

 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia