Tieto znamenia zverokruhu dokážu pokaziť každý vzťah

Tieto znamenia zverokruhu dokážu
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-08-19 22:00:00 |

Niektorí ľudia majú strach zo záväzkov. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažia, desia sa myšlienky, že budú oddaní niekomu na celý život. Iní to zase nedokážu pre svoje povahové črty.

Astrológia umožňuje pochopiť zložité detaily našich osobnosti tým, že ich analyzuje pomocou dvanástich astrologických znamení zverokruhu. Týchto sedem má veľký problém s udržaním zmysluplného vzťahu. Neznamená to však, že každý človek narodení v niektorom z týchto znamení má so vzťahmi problémy. V žiadnom prípade to tak nie je. Len jednoducho je väčšia pravdepodobnosť, že pre jeho osobnostné danosti to tak môže byť.

Býk

Sú veľmi tvrdohlaví a nároční na ľudí. Keď sa už o niečom rozhodnú, nepohnú sa. Aj keď je to veľmi pozitívna vlastnosť z hľadiska dôležitých rozhodnutí a kariéry, pre vzťah to môže byť dosť škodlivé. Znamená to, že Býk často nepočúva svojho partnera, lebo je skutočne tvrdohlavý.

Blíženci

V oddanom vzťahu nemôžu zostať dlho. Jediné, na čom im záleží, sú oni sami, zabúdajú počúvať alebo chápať pocity svojho partnera. Necítia potrebu brať ho ako seberovného a to často vedie k búrlivým rozchodom.

Panna

Majú veľa problémov s udržiavaním vzťahov s ľuďmi vo všeobecnosti. Panny radšej zostávajú uzavreté pred ľuďmi, pretože nechcú zažiť citové zraniť. Pre ľudí narodených v tomto znamení je prijateľnejšie zostať samými ako cítiť bolesť zo zlomeného srdca.

Škorpión

Pre Škorpióna je veľmi ťažké niekomu dôverovať. Aj keď človek preukáže svoju lojalitu, malá časť Škorpióna sa vždy bude pýtať, či ho ten druhý môže zraniť alebo nie. Tieto malé neistoty sa mu vkradnú do mysle natoľko, že nakoniec radšej zničí aj dobrý vzťah, ktorý už má.

Strelec

Majú slobodomyseľnú dušu, ktorá nie je zaseknutá na jednom mieste. Milujú cestovanie a púšťajú sa do nových možností a príležitostí. Myšlienka zaviazať sa jednej osobe a uviaznuť na mieste ich preto nekonečne desí. Strelci jednoducho nedokážu vytvárať zmysluplné vzťahy.

Vodnár

Svoju emocionálnu a výrazovú časť nechávajú skrytú. Sú príliš skeptickí k tomu, aby umožnili niekomu spoznať ich skutočné ja. Vodnári sú paranoidní, keď sa k nim ľudia začnú správať zvláštnym spôsobom, čo ich úplne odradí od vzťahu. Keď sa cítia vo vzťahu dusení a zviazaní, odídu z neho.

Znamenia zverokruhu, ktoré si vzťahy veľmi vážia

Baran, Rak, Lev, Váhy, Kozorožec a Ryby sú vo vzťahoch veľmi opatrní. Chápu dôležitosť dlhodobého udržiavania pevných zväzkov a snažia sa ich udržať zo všetkých síl.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia