Tragédia pred dovolenkou: Mama vypadla z balkóna tesne pred odjazdom

Tragédia pred dovolenkou: Mama
Ilustračné foto
Zdroj: TheSun
2022-06-18 08:00:00 |

Tešili sa na spoločnú dovolenku, no nikdy na ňu neodcestovali. Dvojnásobná mama Janetina (36) spadla z tretieho poschodia, keď sa vrátila do bytu pre zabudnutú tašku.

Janetina sa údajne pošmykla na uvoľnenej dlaždici, keď ako častokrát predtým prechádzala cez susedov balkón do svojho bytu. K tragédii došlo v gréckom okrese Pagrati v Aténach. Deti už čakali na mamu v aute. Ona si tesne pred odjazdom uvedomila, že zabudla zobrať jednu tašku a narýchlo sa pre ňu vracala. Dvere do bytu však boli zaseknuté, čo sa stávalo dosť často a tak ako obvykle chcela prejsť cez susedov balkón, aby sa dostala na svoj a odtiaľ dovnútra. Jej požiadavka ho neprekvapila, lebo vedel, že dvere do bytu sa jej občas zaseknú a túto skratku používala často.

Bohužiaľ, pri prekračovaní z balkóna na balkón sa nešťastne pošmykla a padla z 15-metrovej výšky na nádvorie za panelákom. Susedia hneď volali záchranárov, ktorí dorazili v krátkom čase, no ženu sa im už nepodarilo oživiť.

Všetci boli vo veľkom šoku. Janetina s deťmi a tetou sa chystali za manželom na grécky ostrov Naxos. Stačila malá chvíľa a namiesto veselej dovolenky teraz pripravujú mamin pohreb. „Buďte opatrní v každej sekunde, nikdy neviete, čo sa môže stať. Osud je nevyspytateľný,“ odkazujú zdrvení susedia, ktorí boli svedkami tejto tragickej udalosti.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia