Pomoc! Neviem si nájsť partnera

Pomoc! Neviem si nájsť
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-02-21 08:00:00 |

Tridsiatničiek bez partnera je veľa. Táňa patrí medzi ne. Nie, že by žiadneho nechcela, randila už s mnohými mužmi, no žiadny jej nevyhovoval.

„Mám už vyše tridsať, za sebou pár vzťahov, stále si však neviem nájsť toho pravého. Celkom viem, aký by mal byť. Mal by mať nejaké hobby, lebo Stano bol hrozný. Ak som niečo nevymyslela ja, tak on sám s ničím neprišiel. Zároveň by ale bolo fajn, aby si našiel čas, kedy to chcem ja, lebo Martin mal toľko aktivít, že som ho sotva videla. Určite by nemal mať žiadne záväzky z minulosti. Aleš totiž mal deti v striedavej starostlivosti a vôbec som nedávala prispôsobovanie sa cudzím deťom. Mal by sa starať o svoju postavu, lebo Karol sa stále pchal hamburgermi a jeho brucho fakt nebolo sexy. A mal by byť vzdelaný a zabezpečený. Milan bol síce veľmi milý, ale tých pár mesiacov v prenajatom byte ma ubezpečilo, že takto žiť fakt nechcem. Chcela by som niekoho, ako má Soňa, to je muž podľa mojich predstáv!,“  posťažovala sa Táňa.

Má vôbec šancu nájsť si muža svojich snov? Odpovedá psychologička Katarína Szabados.

„Moja jediná rada je, aby prestala všetkých mužov medzi sebou porovnávať a hľadať niekoho ideálneho. Na každom totiž vždy nájdeme niečo, v čom je hrozný, nemožný a nepoužiteľný. Navyše, ako ho porovnávame s niekým, kto je práve v tej oblasti super.

U každého ale nájdeme aj mnohé pozitíva, len to býva rôzne namiešané.

Ak by sme však potenciálneho partnera zobrali so všetkým, čo k nemu patrí, náš záver by už taký jednoznačný nebol. 

Podľa mňa si treba nájsť takého partnera, u ktorého sú prekážky, na ktoré narazíme, v medziach toho, s čím sme schopní sa vysporiadať. Veľakrát totiž ani nejde o to, že by prekážka bola neprekonateľná, problémom je skôr požiadavka, čo od partnerského vzťahu vlastne očakávame.“

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/sv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia