Numerológ odhaľuje, aký bude pre vás tento rok podľa dátumu narodenia

Numerológ odhaľuje, aký bude
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-01-03 17:30:00 |

Po takmer dvoch veľmi zvláštnych rokoch každý z nás v kútiku duše dúfa, že v osobnom aj pracovnom živote to pôjde k lepšiemu. Ako to vidí numerológ?

Vo všeobecnosti asi nemáme na Slovensku veľa dôvodov tešiť sa, keďže nás čaká výrazné zdražovanie energií, ale aj potravín a ďalších komodít. Pre pandémiu veľa ľudí stratilo zamestnanie alebo príjmy z podnikania a majú hlavy plné starostí. Veľa rodín sa vyrovnáva s odchodom blízkych. Spoločnosť je výrazne rozdelená, lebo každý má zrazu pocit, že práve on vlastní patent na rozum a tak sa ľudia navzájom urážajú. Napriek tomu by sme nemali strácať nádej. Numerológ a spiritualista Shastri Saurabh sa pozrel na jednotlivé dátumy narodenia a prezradil, čo hovoria o našom živote v tomto roku hviezdy.

Dni 1., 10., 19., 28.

Neodmietajte pomoc a nedovoľte, aby váš prevalcovalo vaše ego. Tento rok sa ukazuje ako dobrý pre obchod s textilom a módou. Dávajte si pozor na investície. Môžete čeliť problémom s vysokým krvným tlakom a problémom s očami. Energiou vás naplnia výlety s deťmi do prírody.

Dni 2., 11., 20., 29.

Počúvanie druhých vám môže prospieť. Viac si dôverujte. Tvrdo pracujte a nepochybujte o sebe a ostatných. Doprajte si dostatok spánku a dbajte na zdravú stravu, aby ste posilnli imunitu. Vyzerá to tak, že by vám tento rok veľmi dobre padol nejaký ozdravný pobyt. Vyberte sa s celou rodinou na lyže alebo na turistiku do hôr, v lete sa snažte stráviť pár dní pri mori.

Dni 3., 12., 21., 30.

Zamerajte sa na prácu. Vaše úsilie vám prinesie plodné výsledky v oblasti vzdelávania a poradenstva. Možno privítate nového člena v rodine. Ak plánujete bábätko, nezabudnite čo najskôr prekopať jedálniček, budúce mamy by mali začať čo najskôr užívať kyselinu listovú. Doprajte si častejšie sušené ovocie a obzvlášť sa starajte o svoje hrdlo.

Deň 4., 13., 22., 31

Vyhnite sa pitiu alkoholu a konzumácii mastných jedál. Pravidelne si kontrolujte krvný tlak. Tento rok sa ukazuje byť pre vás finančne dobrý. Jedzte viac zelenej listovej zeleniny. Sústreďte sa na podporu detí a menej skúsených ako vy. Stredy a piatky budú vhodné na uzavretie rôznych zmlúv.

Deň 5., 14., 23

Numerológ vám neodporúča uzatvárať tento rok nové partnerstvá. Naopak, rok 2022 vo vašom prípade praje dlhodobým vzťahom. Aj keď možno neprežívate práve najšťastnejšie obdobie, mohlo by sa to zmeniť. Dajte tomu šancu. V stredu konzumujte viac zelenej zeleniny. Deti učte pomáhať iným, ukáže im v praxi, čo to znamná charita, pomáhajte spolu slabším.

Deň 6., 15., 24

Tento rok praje vášmu profesionálnemu životu. Buďte opatrní pri míňaní. Neutrácajte viac, ako zarobíte. Snažte sa nezadlžovať. Váš romantický život vám s najväčšou pravdepodobnosťou prinesie radosť a bude sa vám dariť. Stojte v dobrom aj v zlom pri svojej polovičke a nezabudnite ukazovať deťom, aké sú pre vás dôležité. Potrebujú to. Vyhnite sa prebytočnému cukru a nezdravým jedlám.

Deň 7., 16., 25

Tento rok vám prináša príležitosti na stretnutia s veľmi zaujímavými ľuďmi. Ak sa v kariérnom smerovaní venujete výskumu, očakávajte pokrok. Výrazný rast sa prejaví niekedy po máji. Pozor na žalúdočné problémy. Konzumácia čerstvých štiav môže byť pre vás skutočne užitočná. Ak máte deti, venujte im dostatok času.

Deň 8., 17., 26

Veci nemusia ísť podľa vás, ale buďte trpezliví. Vyhýbajte sa hádkam s ostatnými. Dbajte na potrebnú starostlivosť o žalúdok a zuby. Ak patríte k slobodným ľuďom, rok 2022 je pre vás vhodným časom na manželstvo, ak plánujte potomstvo, práve teraz je to najlepšie obdobie zapracovať na rozšírení rodiny.  Máte príležitosť zhodnotiť úspory. Tento rok je pre vás obohacujúci pri stavebných a architektonických prácach.

Deň 9., 18. a 27

Venujte viac času partnerovi a deťom. To by mala byť tento rok vaša priorita. Ak podnikáte, môže sa objaviť úspech v zahraničnom podnikaní a obchode. Tento rok je skvelý pre športovcov. Vyhýbajte sa hnevu a snažte sa byť trpezlivejší. Je to dobrý čas na investície, ktoré sa s veľkou pravdepodobnosťou zhodnotia.

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia