Veľký detský horoskop na rok 2022: Jedno znamenie čaká úžasný rok!

Veľký detský horoskop na
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2022-01-01 00:01:00 |

Uplynulé takmer dva roky boli úplne iné ako všetky predchádzajúce. Najmä pre deti, ktoré sa museli naučiť orientovať vo virtuálnej škole, zrušili im výlety, nestretávali sa s kamarátmi...

Všetci veríme, že rok 2022 bude novým odrazovým mostíkom, vďaka ktorému sa deti vrátia k bežnému životu a budú sa môcť tešiť z takých vecí, ako je chodenie do školy, športovanie, stretnutia s kamarátmi či dovolenky s rodičmi bez obmedzení.

„Od januára do mája a potom v novembri a v decembri bude Jupiter, planéta zázrakov, v Rybách. To posilní láskyplnejšie aspekty u detí a rodičov,“ hovorí Kyle Thomas, popkultúrny astrológ pre New York Post & Page Six. Dodáva, že od mája do konca októbra bude Jupiter v Baranovi, čo znamená, že deti sa budú správať o niečo „divokejšie“ a budú túžiť po presadzovaní svojej nezávislosti (slušne povedané). Ako konkrétnejšie vidia astrológivia začínajúci rok 2022 pre jednotlivé znamenia?

Baran

Môžete si všimnúť, že vaše dieťa Baran bude tento rok pokojnejšie alebo zasnenejšie. „Zatiaľ čo väčšinu roka budú Barani kreatívnejší, pokojnejší a duchovnejší, mohli by sa hlboko sústrediť na pochopenie svojho miesta vo svete,“ hovorí Kyle. Tento rok  budú obzvlášť intuitívne. Možno budú potrebovať vašu pomoc pri riešení konfliktov. „Ich úlohou v roku 2022 je múdro si vybrať bitky. Naučiť sa byť láskavým v porážke je niekedy veľká výhra,“ pridáva sa astrologička Kristin West.

Býk

Buďte pripravení na to, že v roku 2022 sa spoločenský kruh vášho malého Býka otvorí. „Pravdepodobne sa bude zameriavať na čo najväčšie spojenie s kamarátmi, rodinou alebo si bude hľadať nových priateľov, kamkoľvek sa vyberiete. Čakajte, že sa stane obľúbeným a svoju popularitu si bude užívať,“ hovorí Kyle. U malého Býka sa môžu prejaviť nové záujmy, zručnosti alebo talent. „Nechajte ho, aby tento rok nasledoval impulzy a srdce. Dokonca, aj vás môže niečo zo svojich nových zručností naučiť,“ predpovedá Kristin, ktorá je expertkou na astrológiu celebrít a výklad tarotových kariet.

Blíženci

Tento rok očakávajte od svojho Blíženca vzostupy aj pády. „Vaše dieťa Blíženec môže mať tento rok problém s určením si priorít. Bude sa cítiť viac spútané príliš mnohými pravidlami a postupmi, z ktorých sa bude snažiť vymaniť“ hovorí Kristin. Zároveň pripomína, že Blíženci sa budú uberať zaujímavými novými smermi. „Rok 2022 bude pre ne významný, sústredia sa na to, aby okolitý svet uznával ich jedinečný talent, zručnosti a danosti. Vďaka tomu budú trochu okázalí a vyžadovať si pozornosť,“ konštatuje Kyle. Podľa neho v zime to bude o niečo zložitejšie, no v lete budú malí Blíženci naozaj prosperovať.

Rak

Deti narodené v znamení Raka vystúpia v roku 2022 zo svojej komfortnej zóny. Horoskop vášho dieťaťa Raka zahŕňa určitú úzkosť, ktorá však nakoniec uvoľní miesto vzrušujúcemu úspechu. „Mnohým deťom Rakom vyhovovalo online vyučovanie, výsledkom čoho môže byť tzv. pandemická úzkosť zo školy. Otvorene so svojím dieťaťom diskutujte aj vysvetlite mu výhody chodenia do školy a stretávania sa so spolužiakmi,“ radí Kyle.

Lev

Odchádzajúci rok mohol váš malý Lev vnímať ako rok, počas ktorého sa cítil osamelo. Tento rok by mu mal priniesť to, čo mu vlani chýbalo – stretnutia s rovesníkmi, výlety, dovolenky. „Pre deti narodené v znamení Leva bude rok 2022 veľmi dôležitý, zameraný na dôveru, intimitu, zmyselnosť a zraniteľnosť,“ hovorí  Kyle. To, čo potrebujú, je zapojenie sa do dobrovoľníckej činnosti alebo do charity.

Panna

Kyle aj Kristin hovoria, že horoskop pre deti Panny na rok 2022 vyzerá sľubne. „Majú pred sebou naozaj majestátny rok. Vyzerá to tak, že sa sústredia na zrkadlenie zvykov niekoho iného – či už je to rodič, súrodenec, najlepší priateľ alebo celebrita. Bez ohľadu na to, o koho pôjde, toto partnerstvo im pomôže nájsť samých seba a svoje miesto,“ vysvetľuje Kyle. Jednou z potenciálnych výziev, ktoré deti Panny čakajú, sú problémy so spánkom alebo nočné mory.

Váhy

Rodičia Váh, pripravte sa na to, že vaša kuchyňa sa stane vedeckým laboratóriom. „Niektoré Váhy začnú hltať informácie o vesmíre, inováciách a vynálezoch,“ hovorí Kristin a dodáva, že iné sa zase môžu zamerať na sociálne veci. „Deti Váhy majú pred sebou skvelý rok, pokiaľ ide o ich rutinu, produktivitu a zdravie,“ tvrdí Kyle. Môžu si tiež vytvoriť úzke puto s domácim miláčikom.

Škorpión

Aj horoskop pre deti narodené v znamení Škorpióna naznačuje, že rok 2022 pre ne dobrý. „Môžu mať zvláštne prorocké sny. Ich intuícia a poznanie je horlivé a môže vás dokonca šokovať,“ upozorňuje Kristin s tým, aby ste ich snom venovali pozornosť. Držte ich však pri zemi a to tak, že ich budete povzbudzovať, aby trávili veľa času vonku. „Hviezdy povzbudia ich kreativitu, pomôžu im vyjadrovať sa a predvádzať nové umelecké zručnosti,“ dopĺňa Kyle.

Strelec

Tento rok očakávajte od svojho malého Strelca veľa lásky. „Deti Strelci sa tento rok budú cítiť stabilnejšie a budú prepojené so svojím domovom a rodinou – najmä s rodičmi,“ hovorí Kyle. Obaja astrológovia spomínajú, že deti narodené v tomto znamení by mohli prísť so zábavnými nápadmi, ako zmeniť veci v každodennom živote. „Budete milo prekvapení niektorými zábavnými nápadmi, ktoré bez vašej pomoci vymyslia na rodinné výlety. Ak nebude možné fyzicky opustiť dom, povzbuďte ich, aby postavili pevnosť napríklad v izbe,“ odporúča Kyle.

Kozorožec

Uvidíte, ako váš malý Kozorožec tento rok rozkvitne, pokiaľ ide o komunikáciu. „Spojenie s ostatnými bude vzrušujúce,“ hovorí Kyle. Kozorožci v roku 2022 dostanú veľmi potrebnú úľavu od tlaku, ktorý si ani neuvedomovali. Aj keď môžu pretrvávať určité problémy spojené s odchádzajúcim rokom, malí Kozorožci sú lepšie vybavení, aby si v tomto novom roku dokázali poradiť s prekážkami a narušeniami rutiny.

Vodnár

Váš malý Vodnár sa tento rok naučí niekoľko dôležitých lekcií, ktoré mu pomôžu prosperovať. „Deti Vodnári sa tento rok naučia vnímať hodnotu času, poriadku a pravidiel. Saturn, jeden z ich vládcov, sa totiž presúva do Vodnára. Vaše dieťa môže zápasiť s termínmi domácich úloh a inými problémami spojenými s riadením času. Precvičujte trpezlivosť, povzbudzujte ho a zmena sa dostaví. Na druhej strane sa pripravte na to, že bude viac ako kedykoľvek predtým tužiť po darčekoch a v tomto smere bude viac sebecké. Či už pôjde o ich obľúbené hračky alebo očakávané darčeky, zamerajú sa na vlastníctvo, lebo si začnú uvedomovať zmysel sebelásky a vlastného ega,“ opisuje Kyle.

Ryby

Rok 2022 vyzerá pre vašu Rybičku dobre. V skutočnosti to môže byť pre ňu jeden z najlepších rokov života. „Čaká ju nesmierne šťastný rok a bude sa cítiť výraznejšie, kreatívnejšie, radostnejšie a živšie,“ hovorí Kyle. „Na deti v znamení Rýb sa usmeje šťastie a priazeň. Budú požehnané. Rok 2022 bude tiež významným rokom pre ich nové začiatky, pretože budú môcť ukázať svetu, čo ich robí jedinečnými a výnimočnými,“ dodáva. Vybte fixky, farbičky, nožničky,  výkresy a podobne, lebo Ryby sa tento rok budú cítiť výnimočne kreatívne.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia