Aká bude vaša mantra šťastia na rok 2022 podľa znamenia?

Aká bude vaša mantra
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-01-01 14:30:00 |

Už vyše roka a pol bojujeme s pandémiou a nikto nevie povedať, kedy skončí. Všetci dúfame, že rok 2022 bude optimistickejší. Ako to vidia hviezdy?

Astrológia je jedným zo spôsobov, ako nájsť svoje pravé ja. Môže pomôcť odhaliť vaše pozitívne a negatívne tendencie. Okrem toho vám môže pomôcť nájsť silné stránky na dosiahnutie vašich cieľov. Takto bude vyzerať vaša mantra šťastia na rok 2022 podľa toho, v akom znamení zverokruhu ste sa narodili.

Baran

Buďte ambiciózni, buďte silní, ale vedzte, že nikto nie je dokonalý. Doprajte si veci, ktoré z vás robia lepšieho človeka, namiesto toho, aby ste sa usilovali len o úspech. Nedovoľte, aby ego prevalcovalo vašu osobnosť, inak vás to len urobí nešťastnejšími.

Býk

Býci musia vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Vyhnite sa izolácii a povzbudzujte sa k socializácii. Týmto spôsobom môžete stretnúť tých správnych ľudí, ktorí vo vás prebudia to najlepšie. Buďte tvrdohlaví, no nie zanovití za každú cenu, lebo vás to môže vzdialiť od ľudí, ktorí vás milujú a vy sa stanete zatrpknutými.

Blíženci

Blíženci sú zábavní rôznymi spôsobmi. Sú úplne úžasní v nadväzovaní najlepších konverzácií. Čo však niekedy chýba, je hĺbka. Ľuďom, ktorých stretávate, musíte prikladať dôležitosť, skutočne ich počúvať a dávať pozor na to, čo im hovoríte. Buďte menej povrchní.

Rak

Raci sú mimoriadne starostliví. Vždy dávajú prednosť iným, čo je síce dobré, ale časom sa ich štedrosť a láskavosť môžu obrátiť proti nim. Ak chcete, aby boli ľudia šťastní, musíte milovať v prvom rade samých seba. Skúste to a uvidíte, že všetko bude fungovať.

Lev

Čo sa týka Levov, tí majú energie za desiatich. Neplytvajte ňou na seba, radšej prispejte svojou troškou do spoločnosti, pomôžte slabším a ukážte svoje veľké srdce. To vás urobí šťastnými a naplní hrdosťou.

Panna

Tí, ktorí patria do tohto znamenia zverokruhu, musia začať brať veci ľahšie. Snaha o dokonalosť si nakoniec vyberie daň. Dajte priestor aj chybám, sú súčasťou života. Uvidíte, že až vtedy pochopíte život a budete sa cítiť šťastne.

Váhy

Váhy sú najpokojnejšie zo všetkých znamení zvereokruhu. Vaša potreba stability vám však môže brániť chopiť sa príležitostí. Neobmedzujte sa. Riskujte, len tak sa niekam dopracujete.

Škorpión

Pre Škorpiónov je celkom ťažké dokázať odpustiť. Vzhľadom na to, že sú dôveryhodní a lojálni, chcú to isté od ostatných. Nie všetci sú však rovnakí a vy sa môžete cítiť často zradení. Zášť však zaťažuje vaše srdce a myseľ, preto si dajte v roku 2022 za cieľ naučiť sa odpúšťať.

Strelec

Strelci majú svoj vlastný názor na život a dobré je to, čo považujú za dobré oni. Skúste sa zamerať na to, že budete rešpektovať nápady a názory iných ľudí a dokážete im dať niekedy za pravdu. Snažte sa skôr o  komunikáciu ako o konfrontáciu, ktorá prilieva olej do ohňa.

Kozorožec

Akokoľvek ste pracovití, musíte sa naučiť oddýchnuť si od práce a sústrediť sa na seba a svoju rodinu. Uvedomte si, že v živote sú dôležitejšie veci, ktoré vám môžu priniesť nesmiernu radosť. Dajte im v budúcom roku šancu.

Vodnár

Vodnári môžu pôsobiť ako ignoranti a ľahostajní ľudia. To však neznamená, že to nie sú schopní ľudia. Ak patríte do tohto znamenia zverokruhu, prijmite to, kým ste a netrápte sa tým, čo si o vás myslia iní ľudia.

Ryby

Nečakajte, kým iní potvrdia vašu hodnotu. Milujte sa. Dajte si dôležitosť. Aj keď prirodzene ste sami sebe prísnymi sudcami, naučte sa byť k sebe láskavejšími a zhovievavejšími.

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia