Povedala to na plnú pusu: Kašlite na ostatných!

Povedala to na plnú
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-09-07 19:30:00 |

Je úspešná a nebojí sa otvoriť si ústa. Iskra Lawrence, ktorá je influencerkou, reaguje na kritikov. Ako čerstvá mama by vraj nemala ukazovať telo v spodnej bielizni ani v bikinách.

Tridsaťročná rodáčka z Wolverhamptonu sa predvádzaním svojho tela v úsporných kúskoch na Instagrame slušne živí. Ako hovorí, jej cieľom je podporiť u žien pozitívny obraz vlastného tela a povzbudzuje ich, aby sa mali rady také, aké sú. Iskra, ktorá má na Instagrame 4,7 milióna sledovateľov, často uverejňuje príspevky, v ktorých pripomína, že každá žena je krásna. I keď ostatných nabáda k sebadôvere, ona sama trpí neistotou, či robí správne.

V jednom z posledných príspevkov, ktorý zverejnila pri fotke v ružovo-žltých vykrojených plavkách, sa zamýšľa, či je to vhodné oblečenie pre mamu. „Môžem takéto plavky nosiť na verejnosti, keď som teraz mama?“ pýta sa. „Mám príliš výrazné krivky a vyzerá to, ako keby som chcela upútať pozornosť. Ľudia si o mne môžu myslieť, že som zlá matka,“ obáva sa. „Mala by som si možno dať na seba obyčajné čierne plavky... Alebo sa rozhodnúť inak, obliecť si, čo chcem a kašľať na neistotu a obavy z toho, čo si o mne iní myslia alebo pravdepodobne ani nemyslia a žiť svoj život najlepšie ako viem,“ zamýšľa sa. Ona si vybrala presne to, čo sa jej páči. Chcela tým ostatným mamám ukázať, že by sa nemali báť byť tým, kým chcú. Ak niekomu vyhovujú sexi kúsky, mal by nosiť také a keď sa niekto cíti lepšie v nenápadnom oblečení, nie je dôvod štelovať sa do inej polohy.

„Nič vám nesmie brániť v tom, čo chcete vy a hotovo. Bodka,“ dodala. To, že sa žena stane matkou, podľa nej predsa neznamená, že nemôže byť sama sebou. Nepáči sa jej, keď je ľudia na Instagrame píšu, že by sa mala nad sebou zamyslieť a obliekať sa primerane tomu, že má dieťa.

Fotogaléria

Instagram
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia