Milujem svoje telo po schudnutí, no postava nie je všetko

Milujem svoje telo po
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-08-04 13:30:00 |

Po tom, ako médiá priniesli nelichotivé fotky britskej televíznej hviezdičky a mamy Josie Gibson, tá na svojej postave po niekoľký krát riadne zamakala.

Pozná to takmer každá čerstvá mama. Tehotenstvo s postavou urobí svoje a dostať sa opäť do predchádzajúcej formy veru nie je med lízať. Niektorým maminám sa to podarí za pár týždňov, iné sa  už nikdy k predchádzajúcej figúre nevrátia a naučia sa milovať svoje nové telo. No a ak máte kypré tvary odjakživa, je to ešte zložitejšie. K takým ženám patrí aj Josie Gibsonktorá sa zviditeľnila víťazstvom v reality šou Big Brother 2010, účinkovaním v televíznej relácii OK! TV a aktuálne ako moderátorka britskej obdoby ranného vysielania pod názvom This Morning.

Krása nespočíva vo vonkajšom obale a každá žena je krásna, či už má dokonalú alebo menej dokonalú postavu. Ak ste však známa a objavujete sa v médiách, predsa len si vás ostatní viac všímajú a v hodnotení sú prísnejší. Josie má s tým bohaté skúsenosti a jej nelichotivé fotky sa viackrát objavili v médiách. 

Mama malého Reggieho, ktorý v septembri oslávi tretie narodeniny, by mohla o boji s kilami rozprávať veľmi dlho. V súčasnosti je so svojou postavou spokojná a aj keď žije so synom sama, o randenie záujem nemá, i keď nápadníkov má viac než dosť. Tvrdí, že status slobodnej mamy s užíva a vraj to v blízkom čase neplánuje zmeniť, pretože v jej živote je miesto len pre jedného muža.  Tým je Reggie, ktorý doteraz spáva s ňou v posteli a sexi mamina vraj nikoho okrem neho v nej nepotrebuje.

 

„Reggie ani nevie, ako vyzerá jeho izba,“ prezradila Jossie. „Niektorí ľudia hovoria, že som si uplietla na seba bič, ale je mi to jedno, rada s ním spím,“ podotkla.

Josie sa s Reggieho otcom Terrym rozišla, keď mal malý štyri mesiace a minulé leto sa opäť dali dokopy, keď sa počas lockdownu presťahoval späť do jej domu v Bristole. Nakoniec sa rozišli druhýkrát. „V tomto období by som aj tak s nikým nechodila, lebo nechcem do synovho života teraz priviesť nikoho nového,“ vysvetľuje.

„Trvá dlho, kým niekoho k sebe pustím. A nechcela by som niekoho vpustiť do nášho života teraz, keď nám je s Reggiem tak krásne. Prečo by som mala venovať čas niekomu inému, keď ho môžem venovať svojmu synovi? Je pre mňa tou najdôležitejšou osobou, čas rozdeľujem len medzi neho a prácu,“tvrdí.

S kilami bojuje Josie "snáď odjakživa." V detstve svoje telo nenávidela. Začiatkom tohto roka schudla z veľkosti 48 na 42. Nebolo to po prvýkrát, čo svoju postavu riadne potrápila. V roku 2012 sa jej podaril priam malý zázrak, keď si namiesto oblečenia veľkosti 50 mohla obliekať veci veľkosti 36, čo je teda naozaj riadny rozdiel. V roku 2016 podstúpila operáciu, pri ktorej jej odstránili prebytočnú kožu.

Po tom, ako sa zaľúbila do Terryho, v diétovaní zvoľnila a niečo pribrala. Keď sa jej krivky opäť začali obaľovať tukom, podarilo sa jej schudnúť, no otehotnela a po tehotenstve zostalo na nej omnoho viac kíl, než by chcela. Opäť sa pustila do diéty a podarilo sa jej zhodiť na spomínanú veľkosť 42. Josie proste nie je typ prirodzene štíhlej ženy a na svojej postave musí neustále pracovať. Paparazzi jej nedostaty veľmi radi pripomínajú fotografiami, ktoré zhotovujú a zverejňujú. V súčasnosti je Josie s postavou spokojná a na otázku, či sa nebojí opätovného joho efektu, odpovedala: „Tentokrát som to urobila oveľa pomalšie, nešla som cez razantnú diétu, ale pekne postupne.“

A aký je jej recept? „Každý vie, čo musí urobiť. Ide o to voliť vhodné potraviny a byť zodpovedný,“ pripomína. Ako prezradila, aj ona niekedy zhreší, preto sa jej veľkosť pohybuje medzi číslami 42 a 46. „Je to o pevnej vôli a zodpovednosti. Netreba zase na seba veľmi tlačiť, pretože v živote je príliš veľa tlaku vo všetkých oblastiach.“

Josie hovorí, že chlieb je jej démon, ktorému nevie odolať. Keď sa nekontroluje, pokojne zje na obed aj štyri plátky i keď vie, že by nemala. Problémom je aj sladké, ktorému odoláva tiež veľmi ťažko.

Josie celoživotne bojujúca s hmotnosťou pripomína, že každý by sa mal naučiť milovať sa takého, aký je. „Ide o ocenenie tela za všetko, čo pre nás robí. Stačí si vážiť samého seba a to, aký si jedinečný. Je ľahké začať s diétou, ale najskôr musíš sám seba milovať. Pretože ak sa nemiluješ, nebudeš sa k sebe správať dobre. Sebaláska je niečo, čomu som sa musela tiež naučiť. Mám rešpekt k svojmu telu a ku všetkému, čo pre mňa robí, je to úžasné. Je ľahké nenávidieť seba a svoje telo, keď ste v zostupnej špirále a je ťažké sa z toho dostať von. Ja som sa naučila ďakovať svojmu telu za všetko, čo pre mňa robí - či už sú to moje ruky a nohy za prácu, alebo že som vďaka môjmu telu vynosila a porodila Reggieho.“

Minulý rok sa Josie stala terčom nechutných útokov na internete, kde jej neznámi ľudia písali, že je odporná a tučná. V súčasnosti je jej cieľom schudnúť tak, aby si mohla obliekať veci číslo 40. Popiera však, že by motiváciou boli spomínané slovné útoky. „Mne nevadia trolovia, nezaujímajú ma, ani ma to neobťažuje. Vždy sa nájdu ľudia, ktorí budú iných ponižovať, aby sa cítili lepšie." Dôvodom je Reggie, ktorý je veľmi rýchly a ona má čo robiť, aby mu stíhala. Po tom, ako sa jej podarilo schudnúť, má naňho viac energie, cíti sa zdravšie a fit. „Mám pred sebou ešte kúsok, ale túto cestu si užívam,“ hodnotí svoje chudnutie, do ktorého sa pustila. Ako dodáva, tento raz sa nikam neponáhľa, no snaží sa veľa hýbať, jesť zdravé potraviny i keď občas zhreší.


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia