Bizarný trik, ako zabrániť deťom v robení neporiadku

Bizarný trik, ako zabrániť
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-06-28 00:30:00 |

Jedna mama pozná  šialený trik, ktorý má zabrániť deťom v tom, aby narobili neporiadok.

Hoci to skutočne funguje, na sociálnych sieťach sa stala terčom mnohých rodičov, ktorí ju obvinili z extrémnych praktík, ktoré používa na svoje deti. Mnohí tento trik, ako presvedčiť svoje ratolesti k udržiavaniu poriadku v dome, opísali ako nočnú moru!

Leopardia žena v akcii

Naučiť svoje deti upratovať je veľmi veľkou výzvou pre mnohých rodičov. Vyžaduje si veľa trpezlivosti, občas i zvýšeného hlasu či mierneho kriku. Jedna mama to však spravila po svojom a vymyslela zaujímavý spôsob, ako docieliť, aby ich deti boli prinútené na domáce práce. Prišla s nápadom obliecť sa ako „leopardia žena“, aby tak vystrašila svoje deti pri udržiavaní čistoty v dome, ako sa uvádza na mirror.co.uk. Ostatní rodičia však nie sú nadšení, keďže podľa nich by ich to mohlo „traumatizovať“.

Fotografia, zverejnená na internete, ukazuje ženu oblečenú v kostýme s leopardím vzorom, ako vysáva. Popritom je zachytený pohľad jej detí, ktoré sú očividne rozrušené. Vysvetlenie, prečo tak mama spravila, je jednoduché. Svoje deti trochu vystrašila a povedala im, že táto leopardia žena navštevuje ich dom preto, aby poupratovala neporiadok, ktorý spôsobili. Ak budú udržiavať čistotu a poriadok, žena sa nevráti.

Reakcie ostatných rodičov

Príspevok bol zdieľaný v skupine Family Lowdown Tips & Ideas na Facebooku, kde si rýchlo získal obľubu. Používatelia sociálnej siete sa však rozdelili na dva tábory. Jedny si trik pochvaľujú, druhí ho odcudzujú. Medzi pozitívnymi reakciami bolo „Je to úžasné“,  „Škoda, že ma to za tie celé roky ani nenapadlo“ alebo ďalšia mama zavtipkovala a dodala „Kde si môžem kúpiť leopardí outfit? Toto naozaj potrebujem!“

Podobný trik už dokonca vyskúšala iná mamička na svoju mladšiu dcéru, ktorá odmietala večerať. Poprosila jej najstaršiu dcéru, aby zaklopala na vchodové dvere. Malo ísť o čarodejnicu, ktorá zakaždým zaklopala a mala prísť sa porozprávať s mladšou dcérou, ak odmietala jesť. Fungovalo to!

Na iných však tento trik nezapôsobil. Našli sa aj podobné reakcie ako táto: „Je mi to ľúto, príde mi to smiešne. Strašenie detí, keď sú také malé, rozhodne nie je zábavné. “

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia