Príbeh zo života: Svokra ako zo zlého filmu

Príbeh zo života: Svokra
Zdroj: Foto: Thinkstock.com
2019-02-28 00:30:05 |

Svokry sú terčom vtipov a posmechov. Väčšinou to „schytajú“ mamy neviest. Ale čo mamy ženíchov? Na ne by snáď nestačili ani všetky vtipy sveta. Neveríte?

O tom, ako dokáže svokra zmeniť život, môžu rozprávať manželia z USA. To nevymyslíte, to napísal sám život. Mladý pár sa rozhodol, že nebudú mať deti. Nevestina svokra s ich rozhodnutím nebola ale vôbec stotožnená a rozhodla sa vziať osud manželov do svojich rúk. Túžila po vnúčatách a rozhodla sa, že ich jednoducho mať bude a hotovo!

Jedného dňa sa svokre naskytla výborná príležitosť. Syn sa jej totiž zveril, že na výročie svadby plánuje okrem iného prekvapiť svoju milovanú ženu vlastnoručne uvarenou večerou. Neváhala a pod zámienkou pomoci pri varení sa rozhodla uskutočniť svoj plán. Dobre vedela, že nevesta neužíva antikoncepciu, ale mladí sa spoliehajú na kondómy.

Varenie išlo mame so synom jedna radosť a nebolo veľmi problematické využiť situáciu a nepozorovane sa vkradnúť do spálne. Sadla si na posteľ, otvorila nočný stolík plný kondómov a všetky balíčky začala pekne-krásne jeden po druhom prepichovať. Čo čert nechcel, nevesta prišla v ten slávnostný deň z práce o čosi skôr ako bolo na pláne a po privítaní s manželom si išla odložiť veci do spálne. Otvorila dvere a pri pohľade na svokru prepichujúcu kondómy zvrieskla: „Preboha to čo tu robíte? Prečo sa nám hrabete v nočnom stolíku? To čo má znamenať, že máte v rukách náš kondóm? Čo si to dovoľujete, čo to s ním robíte!?“ Prichytená žena nevedela čo si narýchlo vymyslieť a tak priznala, že takýmto čudesným spôsobom chce docieliť, aby mali deti. Syn s nevestou jej pohnútky nepochopili a nahnevaní ju vyhodili z domu aj s kondómom v ruke.

„Kondómová aférka“ na druhý deň ovládla sociálne siete a známi manželom radili, aby si vymenili na dome zámky. „Nemali by ste ju už viac púšťať na návštevy,“ napísal jeden z nich. „Už jej nemôže veriť, keďže zasahovala do vašej antikoncepcie,“ upozornila ďalšia z kamarátok páru. 

Tým sa však príbeh neskončil. Nahnveaní mladí svokru nekontaktovali a aj ona nabrala odvahu až po vyše mesiaci a zazvonila im na zvonček pri dverách. Aké prekvapenie ju čakalo? Jej sen sa splnil a nevesta predsa len otehotnela. Prepichovanie kondómov sa jednoznačne vyplatilo. Mladí až takí nadšení nie sú. „Som taká rozrušená, že som za posledné štyri noci vôbec nemohla spať. Nechceli sme mať deti, nemôžem uveriť tomu, že sme sa ocitli  v takejto situácii," povedala nevesta po zistení, že v nej rastie nový život. V niektorých štátoch je dokonca manipulácia s antikoncepciou a nútenie k otehotneniu považované za trestný čin. 

Ako to všetko skončí v tomto prípade? Veríme, že mladí sa s budúcou babkou svojho dieťaťa a možno v budúcnosti aj viacerých detí pomeria a nakoniec uznajú, že jej prefíkaný plán nebol až taký zlý, ako sa im javí v súčasnosti. 

Prečítajte si tiež:

Neboli tehotné a predsa sú šťastnými mamami

Desať rodičovských zlozvykov, ktoré by sme mali zmeniť


Foto: thinkstock.com
Zdroj: kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia