Jessica Simpson si to zlízla: Toto dovolila mužovi so synom

Jessica Simpson si to
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/Jessica Simpson
2018-06-27 15:00:03 |

Riadne jej naložili. Rodičia po zhliadnutí najnovšieho videa na Jessicinom instagrame známu amerického speváčku a herečku nešetrili. Čo jej vyčítajú?

Jessica (37) ako mama dcérky Maxwell Drew (5) a synčeka Ace Knuta (4) sa ako tá najstarostlivejšia mama veru vždy neprezentuje.

(Maxwell a Ace)

Tento raz si Jessicu zobrali na paškál tí, ktorí sledujú jej instagramový profil, na ktorý pridala video z domáceho bazéna. Jessicin manžel Eric Johnson vyhadzuje syna do vzduchu, aby mohol robiť saltá dozadu, tzv. back flipy. Na prvý pohľad ide o neškodný kúsok, pri bližšom skúmaní však možno vidieť, že Ace má ruku v sadre. „Zlomená kosť toto dieťa nezadrží,“ napísala Jessica k príspevku.

Podľa niektorých celebrita aj s manželom týmto ukázali, že sú zlými rodičmi. Ace si zlomil ruku len prednedávnom, 19. júna. „Netušil som, že je možné plávať s zlomenou rukou! Asi to nie je najlepšia voľba,“ znie jeden z miernejších komentárov, „Milujem ťa, Jess, ale prečo hádzať do vody dieťa so sadrou,“ pýta sa ďalší z fanúšikov.

Lojálni fanúšikovia však kryjú Jessice chrbát. „Je to tá najzábavnejšia vec, ktorú rodičia s deťmi môžu robiť,“ zastala sa jej jedna obdivovateľka. „Uvedomujete si, že otec ho hádže do vody, že? Nahádže ho na betón,“ pridáva sa s pozitívnym komentárom ďalšia. Módna rodičovská hliadka sa pustila aj do kritiky vodotesného obalu na sadre, ktorý sa im nezdá vhodný.

„Takto. Rodičovská polícia sa musí starať v prvom rade o vlastné deti a držať ústa! Chlapec má na sadre vodotesný obal, je v bazéne a so svojimi rodičmi robí to, čo robia deti. Ako dospelí trávime veľa času tým, aby naše deti neboli deťmi. Je normálne, že deti jedia nečistoty, pusinkujú sa so psami, chytia pokojne psie hovienko, pijú úžitkovú vodu v záhradnom domčeku a ocikávajú stromy. Všetko to je v poriadku. Jessica a Eric nie sú zlými rodičmi, pretože sa hrajú so synom, ktorý má zlomenú ruku.  Ak sa vám toto video nepáči - potom ho nepozerajte!“ zrušil kritikov užívateľ cogline.

Na kritiku je hollywoodska mama zvyknutá. Už viackrát si vypočula na svoju adresu nelichotivé slová kvôli dcérke Maxwell. Občas totiž zverejňuje jej fotky, na ktorých má make up alebo si skúša nový rúž. Nezabudla pripomenúť, že obchod s kozmetikou patrí k dcériným najobľúbenejším.  

Nuž, medzi celebritnými mamami nie je niekedy až prehnané prezentovanie sa deťmi a ich aktivitami ničím výnimočné. Určite si spomínate na fotky dcérky Davida a Viktorie Beckhamovcov Harper, ktorá chodí na pedikúru či Suri, dcérku Toma Cruisa a Nocil Kidman, ktorá už ako trojročná nosila topánky s opätkami. 

Prečítajte si tiež:

Mesiac narodenia: Ako ovplyvňuje to, čím sa človek stane

Herečka Hillary Duff: Jasný odkaz pre všetky mamy

 

Fotogaléria

foto. Instagram/ Jessica Simpson
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia