Herečka Hillary Duff: Jasný odkaz pre všetky mamy

Herečka Hillary Duff: Jasný
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2017-08-09 13:30:54 |

Už má dosť hlúpych kritikov, ktorí často kritizujú ženské telá. Rozhodla sa povzbudiť všetky mamy a dievčatá a na Instagrame zverejnila svoju nedokonalú fotku.

Snímka vznikla na dovolenke na Havaji, kde herečka oddychuje s niekoľkými priateľmi. V rukách drží svojho päťročného syna Luca a odfotená je zozadu. Vidno, že jej koža nie je úplne pevná , ale určite jej to na šarme neuberá. „Pridávam to sem v menej mladých dievčat a mám všetkých vekových kategórií,“ pripísala k fotke. „Webové stránky a časopisy milujú ukazovanie chýb celebrít. Nuž, aj ja ich mám. Moje telo mi dalo najväčší dar v živote – syna Luca pred piatimi rokmi. V septembri budem mať 30 a moje telo je zdravé a dostane ma všade, kam potrebujem,“ dodala a vyzvala všetky ženy, aby boli hrdé na to, čo majú a nestrácali drahocenný čas tým, že si želajú byť lepšími a inými.

 

Hilary Duff sa teší z dovolenky so synčekom, ktorého musí neraz počas filmovacej sezóny opustiť. Hovorí, že nemá čas riešiť nedostatky na svojom tele, ktoré nepovažuje za podstatné. 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Týchto 13 vychytávok využijete na dovolenke pri mori s deťmi

Pre deti je mam vždy krásna, vidia to, čo iní nie

 

 


Foto: profimedia.sk, Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia