Princ George sa dokáže riadne uvoľniť

Princ George sa dokáže
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Profimedia.sk
2018-06-11 15:30:25 |

Pri pohľade na oficiálne fotky urodzenej rodiny princa Williama by sa mohlo zdať, že sa stále iba štylizujú. Aj oni sa však dokážu odviazať. Pozrite, ako sa vedia vyblázniť.

Kým trojročná Charlotte je priam rodená komediantka a pozornosť verejnosti miluje, George (4) sa radšej drží stranou a najlepšie sa cíti vtedy, keď si ho nikto nevšíma. Stačí si spomenúť napríklad na jeho prvý školský deň, keď so sklopenou hlavou kráčal popri Williamovi alebo na jeho plaché pohľady vždy, keď je vystavený väčšej pozornosti.

(George kráča po boku otca, princa Williama, po prvý raz do školy.)

 

(Takto nesmelo vystúpil George z lietadla vlani v júli, keď urodzená rodinka zavítala na návštevu susedného Poľska.)

 

(Premiéra v role družbu na svadbe sestry vojvodkyne Kate, Pippy Middleton, Georga veľmi nenadchla a radšej sa držal pri mame.)

(Takto nesmelo sa George tváril v apríli, keď išli pozrieť do pôrodnice nového barčeka Louisa.) 

 

(Na svadbe strýka Harryho sa pri fotení pre istotu schoval za ocinove nohavice.)

Ako tretí v nástupníctve na britský trón po dedkovi Charlesovi a otcovi Wiliamovi si však na pozornosť musí od malička zvykať. 

Rozblázeneného Georga vidíme naozaj málokedy. Keď však naňho nemieria desiatky fotoaparátov a pohľadov, mení sa na typické štvorročné dieťa a v šibalstvách nezaostáva ani za svojou extrovertnejšou sestričkou. I keď víkend sa nazaobišiel bez povinností a celá rodina, okrem pártýždňového princa Louisa, sa v sobotu zúčastnila najskôr na oficiálnych oslavách 92. narodenín kráľovny Alžbety II. v centre Londýna, popoludnie mladá rodinka prežila neformálne. 

Kate s Georgom a Charlotte sprevádzali Williama na jeho obľúbenom póle v Gloucestershire, kde sa deti stretli s viacerými kamarátmi, ako aj sestrernicami a bratrancami. Urodzené mamy veru mali čo robiť, aby deti ustriehli. Tie sa naháňali, strieľali, gúľali dole z kopca a Charlotte stihla potrénovať aj stojky na hlave, čím všetkých dobre pobavila.

(Zdá sa, že energia Georgovi nechýba a dá sa nahovoriť na hocijaké huncútstvo.)

(Je to typický chlapec, všimnite si ten nôže v ruke. A určite zanietene mame vysvetľuje a ukazuje, čo všetko s ním môže robiť.)

(Čo by to bolo za správneho chalana, kedy nemal nerfku?) 

 

(Charlotte je stará klasička, dáma-nedáma, vonku sa treba vyblázniť.)

(Kde si najlepšie natrénuje stojky, ak nie na mäkkej tráve? Fyzickú zdatnosť malej pricneznej veru možno iba závidieť. Mama Kate sa výborne bavila.)

 

(Malý George sa buď pri hre udrel alebo ho premohla únava, lebo podvečer hľadal útočisko u mamy.)

Z fotiek vidno, že Kate sa snaží venovať deťom čo najviac sama a to, že sa stala manželkou princa ešte neznamená, že ju občas večer nebolí z detí hlava rovnako ako hocijakú inú mamu. Niet sa čo čudovať, že ani nie dva mesiace po pôrode je opäť vo forme a má postavičku ako lusk.  

Prečítajte si tiež:

Vojvodkyňa Kate s deťmi na dostihoch, jej šaty zmizli z obchodov

Neberme deťom detstvo. Držme sa týchto 13 odporúčaní

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, sita.sk, TASR.sk, Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia