Príbeh zo života: Zomrela im babka aj mama. Zakrátko prišla ďalšia rana

Príbeh zo života: Zomrela
Ilustračné foto
Zdroj: GoFundMe page
2018-01-08 10:45:03 |

Zo dňa na deň sa úplne nečakane stal otcom. Po tom, čo jeho mama náhle zomrela v spánku, musel sa postarať o malú sestru. To najhoršie však ešte len prišlo.

S 27- ročným Stevenom Connorom sa život nemaznal. Po tom, čo rodina prišla pre rakovinu o 66-ročnú babku a krátko na to v spánku náhle skonala aj 45-ročná mama Christine, začal sa starať o svoju osemročnú sestru Ianessu. Namiesto toho, aby sa mohli pozbierať a vybudovať si nový život, prišla ďalšia tragédia. Jeho milovanej sestričke Ianesse diagnostikovali nádor na mozgu. „Nikto si to nevie predstaviť, čo prežívame. Po toľkom smútku a bolesti prišla ďalšia rana,“ zveril sa Steven pre Belfast Live. Ako dodal, najskôr musel sestre vysvetliť, že stará mama zomrela a odišla do neba, potom, že na večnosť odišla aj mama. A teraz ich zasiahla choroba dievčatka.

Ianessa ešte v októbri podstúpila operáciu, pri ktorej jej odstránili nezhubný nádor na mozgu a Steven dúfal, že všetko bude v poriadku. Žiaľ, v decembri lekári rodine oznámili, že dievčatko má rakovinu. Jej blízki sa však nevzdávajú a sú rozhodnutí nad zákernou chorobou zvíťaziť. Ianessa by mala ešte tento mesiac podstúpiť unikátnu protónovú terapiu v nemocnici v americkom Jacksonville.

Veľkú časť nákladov za operáciu preplatí National Health Service, no rodina zháňa aj ďalšie peniaze, aby mohli zaplatiť všetky cestovné a životné náklady spojené so zákrokom. Steven preto zriadil pre Ianessu účet na GoFundMe. „Nikdy som nikoho o nič neprosil, ale teraz prosím, každé darované penny nám pomôže. Ideme do boja a veríme, že sa Ianessa vylieči a bude zdravá. Zaslúži si to,“ dodal. Ak by stratil aj ju, nemal by podľa neho život už žiadny zmysel. Na otázku, prečo niekomu naloží omnoho viac ako inému, odpovedať mladému mužovi nikto nedokáže. Veru, aj takéto smutné príbehy píše život...

Prečítajte si tiež:

Hrôza v pôrodnici: Bábätku odtrhli hlavu

Emily. Dievčatko, ktoré nedostalo šancu byť dieťaťom

Fotogaléria


Foto: GoFundMe page
Zdroj: pp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia