Toto sú najkrajšie dvojčatá na svete

Toto sú najkrajšie dvojčatá
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Instagram
2017-12-31 00:31:00 |

S krásnymi deťmi akoby sa vrece roztrhlo. Predstavujeme vám dvojičky, ktoré sú momentálne najvychytenejšími detskými modelkami.

Ono to tak obvykle býva. Ambiciózni rodičia si cez deti plnia svoje sny. Prihlasujú si do rôznych konkurzov či modelingových agentúr a dúfajú, že sa na ne usmeje šťastie. Nejako tak sa svet dozvedel aj o krásnych dvojičkách ALeah a Ave.

To, ako sa z rozkošných dievčat stali hviezdy, opisuje ich hrdá mama na blogu. A že to nebolo úplne jednoduché Po prvý raz ich do modelingovej agentúry prihlásila už ako polročné, no vtedy sa ešte nikomu nezdali zaujímavé. Úspech sa dostavil až o niekoľko rokov neskôr.

(Dvojčatá s ambicóznou maminou.)

„Predniesla som dievčatám návrh a pýtala sa ich, či súhlasia. Zisťovala som, či popri tanečnom kurze a kurze plávania nechcú skúsiť aj modeling. Vôbec ma neprekvapilo, keď začali od nadšenia skákať sem a tam a nemohli sa už dočkať,“ tvrdí.

Sedemročné dievčatá podľa nej stihli týždeň pred Vianocami šesť fotení a užívali si každú minútu z nich. Založila im aj instagramový účet, na ktorom ich sleduje 150-tisíc užívateľov.

Z dievčat sú nadšení aj fotografi. Opisujú ich ako úžasné a chvália ich profesionalitu.

Tak ako vždy, nájdu sa aj neprajníci, podľa ktorých je nevhodné, aby také malé dievčatá mali mejkap a pózovali ako dospelé ženy. Nuž, proti gustu žiaden dišputát. Ak sú však dievčatá šťastné a robia to, čo ich baví, prečo by sa mali vzdávať svojich ambícií preraziť vo svetovom modelingu. Krásu im uprieť nemožno a to, ako so svojimi životmi naložia, je už len na ich a ich rodine. 

S najkrajšími deťmi akoby sa vrece roztrhlo. Kým niekedy sme počúvali o svetových topmodelkách a zdalo sa nám priskoro, keď začali s kariérou v 13 či 14 rokoch, dnes sú aj sedemročné pomaly staré. Nedávno sme písali o šesťročnej ruskej modelke Anastazii Knyazevej, ktorá má za sebou niekoľko úspešných módnych kampaní a je najkrajším dievčaťom na svete. Dvojičky z Kalifornie jej veru riadne šlapú na päty. 

Prečítajte si tiež:

Nechty tohto bábätka vám vyrazia dych

10 znakov, že doma máte dieťa s veľmi silne vyvinutou pevnou vôľou

 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia