„Vráti sa, keď bude pršať?“ opýtal sa po bračekovej smrti

„Vráti sa, keď bude
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/mschekee
2017-05-10 13:30:00 |

Na túto skľučujúcu otázku môže už mama odpovedať iba smutným úsmevom. Päťmesačný Thomas opustil pred pár dňami rodičov a staršieho brata po nevyliečiteľnej chorobe.

O deťoch Sheryl Blanksby sme písali nedávno.  Milujúca mama vtedy pridala na Instagram fotku svojich dvoch synčekov, trojročného Williama a 13-týždňového Thomasa, ktorému krátko po narodení diagnostikovali zhubný nádor rabdomysarkóm na obličke. Tých našla v srdcervúcej situácii, ktorá ju dojala a podelila sa o svoju hrdosť s ostatnými.

Lekári rodinu pripravili na to, že nádor na Thomasovej obličke je neliečiteľný a drobček ich opustí, preto si čas s ním všetci naplno užívali. Pred dvomi dňami Sheryl zverejnila na Instagrame smutný status, v ktorom informovala, že Thomas po odvážnom boji s chorobou naposledy zavrel nádherné očká.

„S obrovským smútkom zdieľame informáciu, že nášmu malému hrdinovi Thomasovi v noci narástli anjelské krídla,“ napísala.  

Chlapček, ktorý opustil rodinu ako päťmesačný, bol v posledných chvíľach obklopený najbližšími. „Teraz je už spolu s našimi blízkymi, ktorí sa na nás pozerajú a nemá už žiadne bolesti, to je naša jediná útecha,“ píše smutná mama.

(Rodičom a bračekovi Williamovi anjelik nesmierne chýba.)

Teraz Sheryl stojí pred úlohou pomôcť Williamovi porozumieť smrti. Tomu malý braček veľmi chýba a Sheryl mu vysvetľuje, že všetkým chýba a keď mu je smutno, má sa pozrieť na oblohu. „A vráti sa, keď bude pršať?“  opýtal sa William. Keď začalo v záhrade mrholiť, Sheryl vyšla s ním von a spolu Thomasovi povedali, že ho milujú a chýba im... Láska je nekonečná, aj keď neraz aj nekonečne smutná.

Prečítajte si tiež:

Smútok prežívajú deti podobne ako dospelí

Toto vás chytí za srdce: Matka piatich detí prišla o manžela

 

Fotogaléria


Foto: Instagram/mschekee
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia