Jeho braček má len 13 týždňov a zomiera. Toto urobil

Jeho braček má len
Ilustračné foto
Zdroj: instagram/mschikee
2017-03-14 00:31:38 |

Keď ich mama vošla potichu do izby a naskytol sa jej dojímavý obraz, nemohla byť na svoje deti pyšnejšia.

Sheryl Blanksby je mama Williama (3) a Thomasa (13 týždňov). Z kompletnej rodinky sa však netešili dlho. Keď mal malý Thomas len 6 týždňov, diagnostikovali mu zhubný nádor rabdomysarkóm na obličke. Z obličiek sa postupne šíri do celého tela a novorodencovi, žiaľ, lekári nevedia pomôcť. Jeho milujúci rodičia sa teraz musia pripraviť na najhoršie: vyrovnať sa s blížiacou sa smrťou synčeka. Najsmutnejší je fakt, že rodičia ani doktori presne nevedia, koľko času Thomasovi ešte ostáva. Každú voľnú chvíľu si preto táto nezvyčajná austrálska rodinka užíva naplno a mama Sheryl sa snaží zachytiť na každú jednu spomienku. Aj vďaka tomu svet obletela dojímavá fotografia, ktorá je skutočným dôkazom, že súrodenecké puto je neoblomné.

„Veľký brat je pri tebe. Všetko je v poriadku.“

Sheryl pod fotografiou, ktorú zverejnila na svojom Instagrame, vysvetlila pozadie dojemnej fotografie: „Pripravovala som sa v kúpeľni a manžel bol v kuchyni. Deti boli potichu, najmä pán Škôlkar. Poznáte to pravidlo, keď sú deti ticho. Po špičkách som k nim prešla s kamerou, pripravenou zachytiť čokoľvek, čo práve robia. Čakala som, že moje dieťa bude celé od Nutelly, ale namiesto toho som videla toto. Môj Škôlkar hovorí jeho bračekovi: ´Kuya /veľký brat/ je pri tebe. Všetko je v poriadku.´ Existuje pre mamu dojemnejšia chvíľa?"

Keď sa v novembri minulého roka Thomas narodil, bol vraj šťastné dieťa, ktoré sa zdalo byť úplne v poriadku. Keď mal však 6 týždňov, lekár našiel na Thomasovom bruchu hrčku a ultrazvuk odhalil nádor na obličke.

„Strácať niekoho milovaného znamená množstvo sĺz a bolesti. Neustále ho však bozkávame, hľadíme naňho a neustále ho fotíme.“ prezradil zdrvený pár pre DailyMale Australia. Zarmútení rodičia sú odhodlaní užiť si so synčekom každú chvíľu a plánujú uskutočniť toľko výletov, koľko stihnú, aby si vytvorili čo najviac spomienok ako úplná, šťastná rodina.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Pre toto by sa starší súrodenci nemali starať o mladších

11 návykov šťastných rodín

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: st

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia