Video ako dôkaz: Zúbková víla existuje!

Video ako dôkaz: Zúbková
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2016-10-31 14:30:06 |

Detstvo Jamesa Hashimota je ako vystrihnuté z rozprávkovej knihy. Stará sa o to jeho otec Daniel, ktorý mu vďaka CGI video animáciám ukáže napríklad návštšvu zúbkovej víly.

Vypadnutie prvého mliečneho zuba je pre každé dieťa zážitkom. V mnohých rodinách vymýšľajú spôsoby, ako najoriginálnejšie zúbok vytiahnuť. Potom obvykle aspoň ten prvučičký prvý vyumývame a vložíme do zvláštnej nádobky na pamiatku. Dnes je už na trhu viacero rôznych pekných škatuliek určených špeciálne na mliečne zúbky.

S vypadávaním mliečnych zubov prichádza aj zúbková víla. Tá v našom detstve ešte na Slovensku neúradovala, no v posledných rokoch ju už čakajú aj naše ratolesti. Vypadnutý zub vložia pod vankúš, víla si ho v noci zoberie a zamení za nejaké to euro, sladkosť alebo malý darček. Samozrejme, deti sa na prekvapenie tešia, no o existencii zúbkovej víly predsa len pochybujú.  Malý James pochybovať nemusí – jeho otec mu pripravil jasný dôkaz o tom, že zúbková víla naozaj existuje a v noci ho navštívila. "Takto u nás doma oslavujeme magické okamihy detstva,“ napísal otec na svojom kanáli Action Movie Kids na YouTube. Pozrite sa, akú radosť svojmu synovi urobil! Krásne detstvo, naozaj...

Mohlo by vás tiež zaujať:

Zásady správnej osobnej hygieny by malo poznať každé dieťa

Chystáte sa s dieťaťom k zubárovi? Pripravte ho!

 

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia