Tatko na pohľadanie: Dcérku ťahal po obchode za vlasy

Tatko na pohľadanie: Dcérku
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/Erika Bunch
2016-09-21 13:30:46 |

Toto nemohla nechať bez povšimnutia! Erika Bunch, ktorá si išla kúpiť niečo do obchodu, sa stala svedkom totálne hlúpeho správania otca k dcére. Nedalo jej to a odfotila ho.

Erika si vyberala niečo z regálov v jednom z obchodov reťazca Walmart v Clevelande v americkom Texase, keď si všimla muža ťahajúceho zhruba 8 až 9-ročné dievčatko za vlasy, ktoré mu omotal okolo rúčky nákupného vozíka. Neobmäkčili ho ani prosby, aby s tým už prestal a slzy stekajúce po lícach. „Sľubujem, že už to nikdy neurobím! Prosím, prestaň s tým už,“ žobronilo plačúce dieťa.

Erika sa nemohla na výjav len tak pozerať, preto muža slušne oslovila, aby dievčatku vlasy pustil, no ten jej len odvrkol, nech sa do nich nestará.

Keď sa nedalo po dobrom, žena vytiahla mobil, nepríjemného muža odfotila a o incidente informovala policajtov. Tí zverejnili opis incidentu na Facebooku a hľadajú ďalších svedkov. Muža ťahajúceho po obchode dievča za vlasy si podľa ohlasov všimlo viacero ľudí. „Ubezpečujeme, že tento prípad vyšetrujeme,“ informovalo policajné oddelenie, na ktoré sa fotka dostala.

Aj keď však muža nájdu, veľký trest ho pravdepodobne nečaká. „Má právo disciplinárne potrestať svoje deti,“ povedal seržant, ktorý má incident na starosti a dodal, že ak by malo ísť o zneužívanie, muselo by tam byť ublíženie na zdraví dieťaťa, čo pravdepodobne v tomto prípade nebude.

Snáď ho na fotke spoznajú aspoň susedia, kolegovia z roboty alebo rodičia spolužiakov dievčaťa a bude mať poriadnu hanbu. Nech už dievča vyviedlo čokoľvek, omotať mu vlasy okolo rúčky na nákupnom vozíku a ťahať ho po obchode je naozaj primitívne a úbohé.

Prečítajte si tiež:

Otec chcel zabiť synčeka, dôvod vás dostane

Top dvadsiatka otcov roka alebo Takto naozaj nie!

 

Fotogaléria


Foto: facebook/Erika Bunch
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia