SUPERMAMA: Mlieko si odsávala počas polmaratónu!

SUPERMAMA: Mlieko si odsávala
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Facebook/Anna Young
2016-09-20 13:30:25 |

Annu Young zo Salt Lake City, ktorá má doma 5-mesačnú dcérku, neodradil od materských povinností ani polmaratón, na ktorom sa zúčastnila. To už teda hej!

Podľa niekoho vážne supermama, podľa iných až prehnane aktívna mama, ktorej „mlieko udrelo na mozog“. Väčšina mám ju však za to obdivuje. „Len som chcela nájsť spôsob, ako si zabehnúť polmaratón aj dojčiť svoju dcérku,“ vysvetlila Anna, ktorej fotku, ako si odsáva mlieko počas polmaratónu, si na Facebooku pozrelo vyše 10 000 ľudí. Beh bol dlhý 16 míľ, odsávať začala po prebehnutí ôsmich. Pôvodne mala v pláne zísť mimo trasy a odsať si mlieko tam, keďže sa však cítila dobre, len spomalila a pokračovala ďalej, aby pri odsávaní nestratila veľa času. Annu mnohí obdivujú, väčšina komentárov pod fotkou je pozitívnych a ľudia ju podporujú.

(Anna pri odsávaní len spomalila tempo, nechcela strácať čas.)

„Definácia supermamy je práve tu,“ napísala užívateľka Becci Burge. „Som na teba pyšná, že pokračuješ v napĺňaní svojich cieľov a zároveň sa staráš o svoje malé dievčatko,“ znejú slová chvály od Sarah Frey. Obdivom nešetrí ani Patti Marquez-Galeano, ktorá napísala: „Si moja hrdinka! Bolo  pre mňa naozaj ťažké dojčiť a to som ani nebehala.“

Nie každý však vníma Annino odsávanie počas behu tak pozitívne. „Mlieko si si mohla celkom dobre odsať aj pred začiatkom pretekov. Som bežkyňa a dojčila som 16 mesiacov. Nevidím žiadny skutočný dôvod robiť to takto,“ napísala Megan Case.   Ďalší ju upozornili, že sa jej môžu zablokovať mliečne kanáliky.

(Päťmesačné bábätko o svoju dávku maminho mlieka neprišlo.)

Anna pôvodne ani nevedela, že ju pri odsávaní niekto odfotil. Teraz je však rada, že snímka vznikla a povzbudila mnohé ženy, ktoré si chcú plniť svoje ciele aj popri dojčení a výchove detí.

Prečítajte si tiež:

DOJČENIE: Pre toto vám nestojí za to držať diétu!

10 vecí, ktoré ste o dojčení nevedeli

 

Fotogaléria


Foto: Facebook
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia