Otec chcel zabiť synčeka, dôvod vás dostane

Otec chcel zabiť synčeka,
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook.com, GoFundMe, Araphoe County Sheriff´s Office
2016-09-02 12:01:04 |

Drogová závislosť a neschopnosť zvládať otcovstvo dohnali 29-ročného Nathana Weitzela k šialenému nápadu. Rozhodol sa zabiť syna vďaka havárii.

Mladý muž z Colorada pod vplyvom kokaínu naložil do auta 2,5- ročného synčeka Isaiaha a v rýchlosti 120 km/h si to napálil do niekoľkých áut. I keď na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že to mohla byť náhoda, muž priznal, že všetko bolo naplánované a drobčeka preto ani nepripútal. Asi však pri ňom stáli v tej chvíli všetci anjeli strážni, lebo chlapča otcovo besnenie prežilo. Dokonca aj to, keď ho podľa svedkov vytiahol z auta a snažil sa ho dobiť, lebo sa mu ho nepodarilo zabiť počas havárie.

(Isaiah v nemocnici.)

Mama chlapčeka Nancy Lopez s Nathanom nežije, majú ho v striedavej starostlivosti. Teda, mali... Po tom, čo sa stalo, mladý muž môže na synčeka úplne zabudnúť.

("Podarený" otec Nathan.)

Všetci veria, že Isaiah sa z ťažkých zranení vylieči. Spodnú polovicu tela mu museli zafixovať a doktori nedokážu povedať, či sa ešte niekedy postaví na nohy.

(Ešte šťastná rodinka.)

Mladý muž pred vyšetrovateľom nič netajil. Po tom, ako mu z tela vyprchali drogy, si svoje počínanie uvedomil, no už je neskoro. Podľa vlastných slov nedokázal čeliť zodpovednosti spojenej s otcovstvom.  Momentálne je obvinený z pokusu o vraždu prvého stupňa, zneužívania dieťaťa a držania návykových látok.

 

Fotogaléria


Foto: GoFundMe, Facebookcom, Araphoe County Sheriff´s Office
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia