Kim Kardashian má dilemu: Hnedé, modré či zelené?

Kim Kardashian má dilemu:
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2015-03-22 12:30:02 |

Známa hviezda reality šou Kim Kardashian si nedá pokoj a svoju posadnutosť vizážou prenáša aj na dcérku North West. Najnovšie jej urobila fotky s modrými očami.

Nádherná North, ktorá má uhrančivé hnedé oči po rodičoch, sa objavila na instagramovom účte svojej slávnej maminy s modrými očami. „Nie sú to kontaktné šošovky,“ uvádza Kim snímky hneď na pravú mieru. Vyrobila jej ich vďaka jednej z internetových aplikácií.

Ako hovorí, len chcela, aby všetci videli, ako by jej 21-mesačný anjelik vyzeral s modrými očami. Treba uznať, že kontroverzná mama vyrobila perfektné snímky, na ktorých sú oči dievčatka nádherne azúrovo-modré. „Vĺčatko“, pripísala k fotke.

 

Na ďalšom zábere zdieľa módu milujúca mama dcérku North West s jasne zelenými očami. „Ďalšia fotka vĺčaťa“, napísala do titulky a vysvetlila, že na aplikáciu narazila náhodou pri prezeraní internetu. „Tieto úpravy sú také rozkošné, no nie až tak, ako hnedé oči môjho vĺčatka“, nezabudla zdôrazniť.

Kim Kardashian urobí všetko pre to, aby sa o nej písalo. Manželka rapera Kenyeho Westa jednoducho pozornosť miluje a rada sa s fanúšikmi podelí o každú novinku vo svojom živote. Vďaka tomu si môže dovoliť obliekať sa do tých najzvučnejších značiek, rovnako aj ako malú North West. Ako píše E! News, skriňa dievčatka je prepchatá oblečením takých značiek ako je Givenchy, Oscar de la Renta, Roberto Cavalli, Lanvin, Kenzo, Givenchy či Alexander Wang. Mnohé kúsky má mama s dcérou rovnaké, jediný rozdiel je vo veľkosti.

V posledných dňoch Kim prešla riadnou zmenou a z tmavovlasej sexice sa stala blodnína. Všetci si všimli aj jej plnšie pery, ktorými sa pochválila na Twitteri.

 

Čítajte tiež:

• Zbláznila sa? Neuveríte, čo slávna sexica vyvádza dennodenne svojej malej dcére!

 

Fotogaléria


Foto: Instagram, Twitter
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia