Celebritné mamy sa tiež chvália deťmi na sociálnych sieťach

Celebritné mamy sa tiež
Ilustračné foto
2015-03-14 13:39:03 |

Hovorí sa, že mamy s fotkami detí patria k najotravnejším osobám na sociálnych sieťach. My si to nemyslíme. Ani celebrity, ktoré sa so svojim ratolesťami tiež pochválili.

Niekto chce ukázať domáce zvieratko, niekto nové auto, niekto rád zdieľa citáty a špeciálne maminy pridávajú na sociálne siete najčastejšie rozkošné fotky detí. Ak sa to niekomu nepáči a otravuje ho to,  môže si ich predsa vymazať z priateľov alebo zablokovať. Nám ostatným deťúrence neprekážajú. Rovnaký názor na to majú aj celebritné mamy, ktoré síce svoje súkromie nerady pretriasajú, no pri pohľade na svoje potomstvo si nemôžu pomôcť a sem-tam šupnú fotku s deťmi na facebook, Instagram či na ďalšie sociálne siete. Tu je zopár z nich:

Shakira

„Keď máte dieťa a cítite jeho lásku, cítite sa tak v mieri s celým svetom,“ hovorí Shakira.

Beyoncé

S touto americkou R&B speváčkou sa jej dcérka Blue Ivy určite nenudí. Hviezda, ktorá je podľa časopisu Forbes najmocnejšou celebritou na svete, sa na tejto fotke prezentuje ako obyčajná milujúca mama. „Je to moje zlatíčko, moja najlepšia kamarátka,“ hovorí o dcérke.

Jessica Simpson

"Dostávam táááák veľa chutných bozkov,“ napísala speváčka pod fotku s dcérkou Maxwell vo februári.

Jennifer Lopez

Selfie so slávnou mamou. „Môj syn, to je láska môjho života,“ pripísala k fotke speváčka a jedna z najkrajších žien sveta.

Reese Whiterspoon

Reesina červená, biela a modrá! Herečka sa pochválila fotkou so synom Tennessym v oblečení vo vlasteneckých farbách.

Cindy Crawford

Instagramu neodolala ani top modelka Cindy Crawford, ktorá zverejnila fotku s nádhernou dcérou.

Gisele Bündchen

Modelka a herečka  Gisele Bündchen zdieľala svoju fotku, na ktorej dojčí dcérku Vivian. „Čo by som  len bez tejto skrášľovacej čaty po 15 hodinách letu a troch hodinách spánku robila?,“ pýta sa slávna mamina, ktorá má okrem Vivien doma aj syna Benjamina.

Alessandra Ambrosio

Anjel z módneho domu Victoria Secret Alessandra Ambrosio zverejnila vtipnú rodinnú fotku pri medveďovi.

Britney Spears

Kontroverzná speváčka, ktorú sme už videli na kadejakých fotkách, má v albume aj vtipné a milé zábery. Medzi ne patrí aj tento. „Aloha from Hawaii!" pripísala k snímke, na ktorej je aj so svojimi dvomi synmi  Seanom a Jaydenom.

Gwyneth Paltrow

Sladké spomienky! Tri týždne po tom, ako herečka s manželom Chrisom Martinom oznámili rozchod, zdieľala Gwyneth túto fotku s deťmi, ktoré ju objímajú.

Hilary Duff

Bývalá Disneyho hviezda zdieľala rozkošný záber svojho syna, ktorý sedí so skríženými nohami a kŕmi ju chipsami. „Asi preto, lebo ja som ho vždy kŕmila, tak si myslí, že je dôležité nakŕmiť mamu,“ napísala k fotke.

Kim Kardashian

Má mamine oči! Hviezda reality šou, ktorá dokáže okolo seba vyrobiť stále veľa rozruchu, fotky svojej dcérky North-West zverejňuje celkom rada. „Úsmev“, napísala k tejto snímke malej krásavice. 

 

Prečítajte si tiež:

Tieto detské fotky na sociálne siete nepatria

Snúbenica Vladimíra Klička pracuje aj s bábätkom

Princ Charles má hlavu v smútku: Málo vída vnuka

 

 

Fotogaléria

fotky: Facebook, Instagram, Twitter
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia