Je to oficiálne: Ľadové kráľovstvo pokračuje!

Je to oficiálne: Ľadové
Ilustračné foto
2015-03-14 00:30:48 |

Ak vás chytil za srdce animovaný muzikál z dielne Disneyho Ľadové kráľovstvo, môžete sa tešiť. Tvorcovia už oficiálne potvrdili, že na pokračovaní tohto hitu usilovne pracujú.

Osudy princeznej Elsy, Anny, snehuliaka Olafa a ďalších postáv z Ľadového kráľovstva zaujali milióny divákov po celom svete a bolo by skôr čudné, ak by to tvorcovia nevyužili a nepripravili pokračovanie. Už je to oficiálne potvrdené! Túto vzrušujúcu správu oznámili na valnom zhromaždení The Walt Disney Company v San Franciscu, ktoré sa koná každý rok.

("Predpoveď: Zimné počasie pokračuje! Ľadové kráľovstvo 2 s Chrisom Buckom a Jennifer Lee.)

To, čo fanúšikovia predpokladali, sa tak teraz naplnilo a už zostáva iba čakať, kedy si budú môcť ďalšiu časť muzikálu pozrieť.  Dátum premiéry ešte totiž známy nie je. Radosť majú aj herci, ktorí prepožičali postavám svoje hlasy. Vďaka pokračovaniu muzikálu majú postarané o super prácu a mastné honoráre. V úlohe Anny sa opäť predstaví Kristen Bell a v úlohe Elsy Idina Menzel. Bolo by veľmi prekvapivé, keby sa niektorý z hlavných predstaviteľov prvého filmu v druhom neobjavil.

(Kristen Bell, ktorá prepožičala hlas princeznej Anne oslavuje pokračovanie fotkou, na ktorej si položila hlavu na vrece ľadu.)

Pre spoločnosť Disney je rozhodnutie pokračovať v sledovaní osudov hrdinov Ľadového kráľovstva určite veľmi „solventným“. Prvý film jej zarobil neuveriteľných viac ako 1,2 miliardy dolárov a stal sa najúspešnejším animovaným filmom všetkých čias.

Aj keď dátum uvedenia Ľadového kráľovstva ešte nie je známy, fanúšikovia sa medzitým môžu tešiť aspoň z krátkeho filmu Frozen Fever, ktorý vypĺňa čas zostávajúci do pokračovania celovečerného muzikálu.

Fotogaléria


Foto: Disney
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia